ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 000 подаръчни комплекта в кампанията „Веселите зъбки“


Като социално отговорна и ангажирана компания, dm България за пета поредна година в началото на есента на 2017г. ще проведе кампанията „Веселите зъбки”. Тя цели да запознае широката общественост и в частност–педагозите, родителите и децата до шест годишна възраст – с правилната устна хигиена още от появата на първото млечно зъбче. Инициативата се провежда с подкрепата на Сдружението на българските зъболекари (СБЗ).

В рамките на кампанията за устна хигиена „Веселите зъбки“ 30 000 деца в цяла България ще получат талони за безплатен стоматологичен преглед. Прегледите ще се извършват в над 200 стоматологични кабинета в цялата страна.
Над 30 000 талона за безплатни прегледи 
Първите 25 000 талона за безплатен стоматологичен преглед ще бъдат раздадени в периода 05-18 октомври 2017 година. Единственото условие да получат един от тях е децата и родителите им да посетят най-близкия от над 70 магазина на dm в 25 български града или някой от кабинетите, участващи в кампанията. През филиалите на компанията ще бъдат разпределени 20 000 талона, а през членовете на СБЗ – 5 000.
Талоните са част от специален пакет с подаръци „Веселите зъбки“. Той включва още продукт за устна хигиена, пясъчен часовник или кутийка за съхранение на зъбчета и 8 талона за отстъпка от 20% на стоки за устна хигиена. Отстъпката важи както за популярни брандове, така и за харесваната и обичана от най-малките собствена марка на dm DONTODENT. Получаването на пакета е напълно безплатно и не е обвързано с покупка или извършване на стоматологична манипулация. Талоните за безплатен стоматологичен преглед ще могат да се използват до 31 декември 2017 година, а пълният списък на кабинетите, в които ще се извършват прегледите ще откриете тук. 
В рамките на кампанията „Веселите зъбки 2017“ dm България обявява конкурс за творчество на тема „Как се грижим за нашите зъбки“. 
5 000 пакета с талони за преглед и подаръци ще получат децата от 10 детски градини, включили се в конкурса „Как се грижим за нашите зъбки?“. В него могат да участват групи от детски градини от цялата страна, които трябва да изпратят до 31 октомври снимки, рисунки, видео или други творби, които показват как децата се грижат да имат здрави и красиви зъбки. В началото на ноември ще бъдат избрани десет победители. Наградата за тях ще бъде театрално образователно представление на тема „Устна хигиена“ с подаръци за всички деца от детската градина.
Творческите работи следва да бъдат изпратени в срок до 31.10.2017 г. на електронна поща  marketing@dm-drogeriemarkt.bg или на следния пощенски адрес на дм България ЕООД: гр. София 1784,  бул. Цариградско шосе 115 M, сграда Д, ет. 3, офис 3.1., за конкурса „Веселите зъбки 2017”. Творбите могат да бъдат предадени и в най-удобния за участника dm магазин. Всички те трябва да са озаглавени, като на гърба или в придружаващо писмо на всяка творческа работа е необходимо да бъдат четливо написани:
* име на детската градина, име на директора на детската градина, група и име на учител/възпитател;
* възраст на авторите /навършени години/;
* населено място;
* брой деца в групата и общ брой на децата в детската градина;
* точен адрес и телефон за връзка, електронен адрес на детската градина, както и на директора на детската градина и/или учителя/възпитателя на участващата група.
При изпращане на творбите по пощата на пощенския плик трябва да бъде посочено: «За конкурса «Веселите зъбки 2017».
В Конкурса ще бъдат избрани общо десет детски градини-победители от петчленна комисия на Организатора. Наградата за съответната група-победител на всяка от десетте детски градини ще бъде театрално образователно представление на тема „Устна хигиена“ с подаръци за всички деца от детската градина.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *