ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете аромата „Today, Tomorrow, Always – My Everything“ от АVON

Говорим за любов, а в този разговор не всичко трябва да е шампанско, рози, смях и сапунени мехури.  

Понякога, когато става въпрос ИМЕННО за любов, нещата са малко по-различни, а когато се намеси онази… изпепеляващата страст – розата остава само по бодли, шампанското може да се окаже без пукнато балонче, а сапунените мехурчета да отлетят надалеееч.

С днешната ни игра с Avon предизвикваме всички влюбени гълъбчета да ни споделят кои са тези ТОЧНО три неща, които ги карат да се влюбват в своя любим всеки ден, отново и отново, и кои са онези ТРИ, с които ги докарват до полуда, като тук слагаме лек , лежерен и влюбен знак минус!


Любовта е вдъхновение, което подчертава всички наши добри, но понякога и не до там хубави качества. Но когато говорим за true L-O-V-E ВСИЧКО е оправдано и възможно!

Днес вдъхновението ни е двойно подкрепено от новите аромати на Avon към серията Today, Tomorrow, Always – My Everything. Неслучайно наречени „ценни бижута“, те са точно това, което са мъжът и жената един за друг. Усещаме нежно ухание по кожата на половинката, влюбваме се още и още всеки ден, отново и отново.


Изпрати ни своите три + три Ин&Ян емоции, на добре познатия адресigra@viewsofia.com или ни ги напиши като коментар под статията до 20 септември(сряда). 

Най-смешните, трогателни и разкошни отговори ще донесат на своя „автор“ комплект от серията Today Tomorrow Always – My Everything на Avon.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *