ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три бутилки Bubbles

1. Правила за участие в играта:

За да се включите в играта, е необходимо да споделите в коментар кой е любимият ви Bubbles вкус. Състезават се само коментарите, които са поставено под пост-играта. Коментарите дадени под тези Общи правила и условия няма да бъдат зачитани. На всеки участник ще се зачита еднократно участие.

2. Определяне на победителите:

Победителят ще бъде определен на лотариен принцип, а неговите имена ще бъдат публикувани на стената на Facebook страницата на Bubbles до 18.00 часа на 08.09.2017 г. Ако видите своето име, ви молим да ни изпратите лично съобщение във Facebook, с което да ни предоставите трите си имена, адрес за доставка и мобилен телефон за връзка, за да ви изпратим наградата по куриер. Участник, непотърсил своята награда до 10 работни дни, губи правата си върху нея. Организаторът си запазва правото да предостави наградата на следващ изтеглен участник, който отговаря на Условията за участие в Играта.
3. Продължителност на играта:

Играта стартира на 02.09.2017 г. в 16:50 ч. и завършва на 08.09.2017 г. в 10:00 часа.
4. Награди:

Наградите са по една (1) бутилка Bubbles 0,750 мл от всеки вкус (BUBBLES Frutello, BUBBLES Muscatello, BUBBLES Rosello).
6. Прекратяване на играта:

Организаторът има право да прекрати Играта по всяко време, обявявайки това в съответствие с настоящите „Официални условия и правила“, в случай, че констатира злоупотреба или масово нарушаване на правилата, при възникване на форсмажорни обстоятелства или по други обективни причини. В случай на злоупотреба, недобросъвестно поведение или нарушаване на „Официалните условия и правила“ от участник, Организаторът има право да го дисквалифицира.

Успех!

Екипът на Bubbles


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *