ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете новите пристрастяващи аромати BOSS

Играта продължава до 4 септември 2017 г.
Два любими аромата ни пленяват със своя нов прочит това лято. С BOSS THE SCENT INTENSE съблазнителните предложения на BOSS пренасят играта на прелъстяване на следващо ниво и завладяват всичките ни сетива със своята интензивна мощ. Ние пък ще зарадваме един от вас с изкушаващ подарък за двама  дамски BOSS THE SCENT INTENSE и мъжки BOSS THE SCENT INTENSE очакват своите нови притежатели. За да имате възможност точно вие да се потопите в аромата им и да изживеете пристрастяващата им сила, трябва единствено да се регистрирате за участие в играта.
Дамският аромат BOSS THE SCENT е с неустоимо подчертани плодови връхни нотки медена праскова, които се срещат с абсолютно опияняващото ориенталско цвете османтус, за да създадат съвършенство. Афродизиакалната база от тъмно печено какао е много по-интензивна, за да усили несъмнената притегателна сила, докато нотките ванилия допълнително обогатяват елегантната и чувствена красота в основата.
Мъжкият аромат BOSS THE SCENT е с връхни нотки стимулиращ пикантен джинджифил, които се усещат още по-интензивни в комбинация с добавения сега кардамон. За максимален ефект в сърцето си той е подсилен с изящния екзотичен плод манинка, а в основата новото допълнение от ванилия е съчетано с богат аромат на кожа, който увеличава магнетичната сила на уханието.
По-високата концентрация на масла и в двата нови парфюма създава неустоимо привличане между Мъжа и Жената BOSS, което превзема целия им сензорен свят и оставя трайна следа в играта на съблазняване. 
В ролите на Мъжа и Жената BOSS отново ще видим британския актьор Тео Джеймс и немския модел Анна Евърс.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *