ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете гарантиран Bluetooth® колонка от Pringles


Пълни Общи условия

Настоящите Общи условия („Общи условия”) имат превес в случай на конфликт или разминаване с всякаква друга комуникация, включително рекламни или промоционални материали. Инструкциите за участие/поръчка от офертата се смятат за част от Общите условия и чрез участието си в тази промоция („Промоцията”), всички поръчващи приемат и се обвързват с Общите условия. Моля, запазете копие за ваша информация.

Организаторът


Pringles International Operations SARL, 10, Chemin de Blandonnet, 1214 Vernier (Женева) Швейцария.

Изисквания 

1.  В промоционалната оферта имат право да участват жители на Албания, Босна и Херцеговина, Сърбия, Черна гора, България, Хърватска, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Молдова, Полша, Словения, Румъния и Словакия, на възраст 18 (осемнадесет) години или повече и изключва служителите и близките роднини на служителите на Pringles International Operations SARL, („Организатора”), както и неговите филиали, дистрибутори, представители или други лица, по какъвто и да било начин професионално свързани с Промоцията. За участие в промоционалната оферта („Промоционалната оферта”) е необходимо закупуване на промоционални кутии. 

Период на офертата

2.  Действителните поръчки за Промоционалната оферта купи/вземи за Bluetooth® високоговорител Smidt-Imex трябва да бъдат получени между 1 май в 00:00 ч. (GMT/UTC), 02:00 ч. (CEST/CET) и 03:00 ч. (EEST/EET) и 31 декември в 23:59 ч. (GMT/UTC), 00:59 ч. (CEST/CET) и 01:59 ч. (EEST/EET) („Период на офертата”).
3.  Сървърът на уебсайта на Промоционалната оферта, до който ще се изпращат всички заявки за участие, е официалното хронологично устройство на Промоционалната оферта. Освен ако не е посочено друго, всички часове са по Гринуич (GMT или UTC), което означава, че часовете на заявка за участие трябва да са съобразени с Гринуичката часова зона. Всички заявки извън тези часове в отделните държави няма да бъдат приемани.


Местно време на Промоционалния период в участващите страни

Локация


Начален час и дата – местно време


Краен час и дата – местно време


Часова зона


Разлика от UTC


GMT/ UTC (часова зона) Понеделник, 1 май 2017 г. в 00:00:00 ч. Неделя, 31 декември 2017 г. в 23:59:59 ч. GMT/UTC GMT/UTC
Босна и Херцеговина, Албания, Сърбия, Черна гора, Хърватска, Чехия, Унгария, Косово, Македония, Полша, Словения, Словакия Понеделник, 1 май 2017 г. в 2:00:00 Понеделник, 1 януари 2018 г. в 00:59:59 ч. CEST
CET
GMT/UTC +2
GMT/UTC +1
България, Молдова, Румъния Понеделник, 1 май 2017 г. в 3:00:00 Понеделник, 1 януари 2018 г. в 1:59:59 EEST
EET
GMT/UTC +3
GMT/UTC +2

Промоционална оферта 

4.  За всяка валидна заявка участниците ще получат Smidt-Imex Bluetooth® високоговорител.
5.  Безжичният високоговорител (с Bluetooth®) има вграден усилвател, може да стои самостоятелно или да се постави в кутия от Pringles, и има 2 връзки за жак: 3,5 мм жак и микро-USB. Размерът на високоговорителя е 80 мм диаметър х 46 мм височина с 57 мм динамичен високоговорител от милар и метална мрежичка. В бляскав червен цвят, високоговорителят се доставя с ръководство и 3 батерии AAA. 
6.  Високоговорителите могат да се свързват с компютри, фаблети, таблети или мобилни телефони чрез технологията Bluetooth®
7.  Наличността по промоционалната оферта е ограничена само за първите 4500 заявки общо за всички участващи страни (BIH, ALB, SRB, MNE, BGR, HRV, CZE, HUN, RKS, MKD, MDA, POL, SVN, ROU и SVK). Където е възможно, ще известяваме за положението с наличностите, за да не ви разочароваме. 

Инструкции за оферта/заявка 

8.  Необходими са покупки и достъп до интернет. 
9.  Позволява се взимане на максимум 2 (два) Bluetooth® високоговорителя Smidt-Imex на домакинство.

10.  За да кандидатстват за тази Промоционална оферта, участниците трябва да:

a)  Закупят 5 (пет) промоционални кутии Pringles „Купи/Вземи високоговорител” 

b)  Отлепят, разкрият и запазят кодовете под капачките на 5-те (петте) промоционални пакета
c)  Посетят Pringles.com и да кликнат върху раздела с офертата за Bluetooth високоговорител
d)  Изпратят 5-те (петте) кода от закупените промоционални кутии
e)  Влязат като съществуващ потребител или да регистрират своите данни
f)  Трябва да се попълни следната информация:
             i.  Пълно име
            ii.  Пощенски адрес
           iii.  Имейл адрес
g)  Изпратят заявката си, за да завършат процеса за поръчка
11.  Всяка валидна заявка ви дава 1 (един) Bluetooth® високоговорител Smidt-Imex. Всички Bluetooth®високоговорители Smidt-Imex ще бъдат изпратени до посочения в заявката адрес със стандартна поща.
12.  Моля, предвидете 90 (деветдесет) дни за доставката на вашата Промоционална оферта. 
13.  Всички заявки за Промоционалната оферта трябва да се правят директно от участника, който заявява Промоционалната оферта. 
14.  Не се приемат масови заявки, заявки от агенти, трети страни, синдикати, организирани групи или приложения, генерирани автоматично от компютър, програма, приложение, скрипт или друг автоматичен метод. Всяко лице, което се опитва да заобиколи това условие по някакъв начин, включително, но не само чрез използване на различни прякори или имейл акаунти, ще бъде дисквалифицирано, заедно с всички заявки от свързаните с него акаунти. Само действително валидни кодове от промоционални кутии ще участват и ще се разглеждат за Промоционалната оферта.
15.  Може да се използват само истински промоционални кодове, отпечатани за тази Промоционална оферта. Кодовете нямат стойност и не могат да се продават или прехвърлят. Всеки опит да се избегне използването на истински кодове в тази Промоционална оферта ще води до дисквалифициране на участието.
16.  Всяко лице, изцяло по усмотрение на Организатора, което действа по начин, който е в разрез с работата и честността на Промоцията, или който по някакъв начин дава нечестно предимство, ще бъде дисквалифицирано и всякакви лица, които искат да използват така спечелена информация, ще бъдат дисквалифицирани. 
17.  Всички заявки ще се наблюдават строго от Организатора и трети страни за вземане на решения, избрани от него, и всякакви опити за манипулация или друго нечестно повлияване на Промоционалната оферта може да доведат до допълнително разясняване, проверка или други проверки, които могат да доведат до дисквалифициране и/или неполучаване на Промоционалната оферта или прекъсване на Промоцията.

18.  Организаторът и всяка трета страна за вземане на решения, избрана от него, има правото при необходимост да предприеме всички разумно необходими действия, за да се защити от измамни и невалидни заявки, включително и без ограничение да изиска допълнителна проверка на самоличност, възраст и други свързани данни за даден заявител и начина, по който той участва.

19.  Само организаторът има право на окончателна преценка кои заявки са истински и могат да участват в Промоцията и няма да участва в никаква кореспонденция за изясняване.


Share This Articles

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ