ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер на стойност 100 лева, бъбъл бед, 12 плажни кърпи иоще награди от Примекс

ОРГАНИЗАТОР НА НАГРАДНАТА ИГРА „СТАНИ ПРИМЕКС МАЙСТОР” Е ДРУЖЕСТВОТО „ПРИМЕКС” ЕООД, ЕИК: 127033207, СЪС СЕДАЛИЩЕ И АДРЕС НА УПРАВЛЕНИЕ ГР. КАСПИЧАН, УЛ. „РОПОТАМО” 7. ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ПРОМОЦИЯТА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА С ПОМОЩТА НА ДИГИТАЛНА АГЕНЦИЯ УОТ ИФ ООД.

НАГРАДНАТА ИГРА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ В ПЕРИОДА ОТ 18.08.2017Г ДО 23:59 НА 08.09.2017Г.

 1. ОРГАНИЗАТОРЪТ ЩЕ ОСИГУРИ ОБЩО 24 НАГРАДИ, КОИТО ЩЕ БЪДАТ ИЗТЕГЛЯНИ НА СЛЕДНИЯ ПРИНЦИП:
  1. МАЛКИ НАГРАДИ:

   • ОБЩО 10 БРОЯ ВАУЧЕР ЗА БЕЗПЛАТЕН БАЛАНС НА ГУМИ
   • ОБЩО 12 БРОЯ КЪРПИ ЗА ПЛАЖ „GOOD YEAR”

  2. СРЕДНИ НАГРАДИ:

   • ОБЩО 1 БРОЙ БРАНДИРАНО НАДУВАЕМО ЛЕГЛО

  3. ГОЛЯМА НАГРАДА:

   • ОБЩО 1 БРОЙ ВАУЧЕР НА СТОЙНОСТ 100 ЛЕВА ЗА УСЛУГИ, ИЗВЪРШВАНИ В ЦЕНТРОВЕ ПРИМЕКС

 2. РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

  ВСЕКИ УЧАСТНИК, ВКЛЮЧИЛ СЕ В ИГРАТА, ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВКЛЮЧИ В ТОМБОЛА ЗА МАЛКИ, СРЕДНА И ГОЛЯМА НАГРАДИ, КОИТО ЩЕ СЕ ИЗТЕГЛЯТ НА СЛУЧАЕН ПРИНЦИП СЛЕД КРАЯ НА ИГРАТА – 23:59 НА 08.09.2017Г..


ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА СЪДЪРЖАТ СЛЕДНИТЕ ТЕРМИНИ, КОИТО ИМАТ СЛЕДНОТО ЗНАЧЕНИЕ, А ИМЕННО:
 1. ОРГАНИЗАТОР: „ПРИМЕКС” ЕООД, ЕИК: 127033207
 2. УЧАСТНИК: УЧАСТНИК СЕ НАРИЧА И МОЖЕ ДА БЪДЕ ВСЯКО ДЕЕСПОСОБНО И ПЪЛНОЛЕТНО ФИЗИЧЕСКО ЛИЦЕ, С ПОСТОЯНЕН АДРЕС НА ТЕРИТОРИЯТА НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, КОЕТО СЕ ВКЛЮЧИ В ИГРАТА КАТО СЕ РЕГИСТРИРА С FACEBOOK ПРОФИЛА СИ В ИГРАТА “ОТКРИЙ СЕРВИЗА НА ПРИМЕКС” ЧРЕЗ ИНТЕРНЕТ САЙТА HTTPS://IGRA.PRIMEX-BG.COM/ И ИЗВЪРШИ ДЕЙСТВИЯТА, УКАЗАНИ В ИГРАТА.
 3. ЗНАЧЕНИЕТО НА ПРИЕМАНЕ НА ПРИЛОЖЕНИЕТО “ОТКРИЙ СЕРВИЗА НА ПРИМЕКС” Е ИЗРИЧНО ЕЛЕКТРОННО ИЗЯВЛЕНИЕ ЗА:
  1. ПРИЕМАНЕ И ОБВЪРЗВАНЕ С НАСТОЯЩИТЕ ПРАВИЛА НА НАГРАДНАТА ИГРА „ОТКРИЙ СЕРВИЗА НА ПРИМЕКС“.

   ЧРЕЗ НАТИСКАНЕ НА ВИРТУАЛЕН БУТОН „ПРИЕМАМ ПРИЛОЖЕНИЕТО” НА АПЛИКАЦИЯТА „ ОТКРИЙ СЕРВИЗА НА ПРИМЕКС” В ИНТЕРНЕТ САЙТА HTTPS://IGRA.PRIMEX-BG.COM/ УЧАСТНИКЪТ ИЗВЪРШВА ИЗРИЧНО ЕЛЕКТРОННО ИЗЯВЛЕНИЕ ПО СМИСЪЛА НА ЗАКОНА ЗА ЕЛЕКТРОННИЯ ДОКУМЕНТ И ЕЛЕКТРОННИЯ ПОДПИС, С КОЕТО ДЕКЛАРИРА, ЧЕ ЖЕЛАЕ ДА УЧАСТВА В НАГРАДНАТА ИГРА, ЗАПОЗНАТ Е С НАСТОЯЩИТЕ ПРАВИЛА, ПРИЕМА ГИ И СЕ ЗАДЪЛЖАВА ДА ГИ СПАЗВА.

  2. СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

   С НАТИСКАНЕ НА ВИРТУАЛЕН БУТОН „РАЗРЕШАВАМ” НА ПРИЛОЖЕНИЕТО „ СТАНИ ПРИМЕКС МАЙСТОР” В ИНТЕРНЕТ САЙТА HTTPS://IGRA.PRIMEX-BG.COM/ , ВСЕКИ ОТ УЧАСТНИЦИТЕ СЕ СЪГЛАСЯВА ЛИЧНИТЕ ДАННИ, ПРЕДОСТАВЕНИ ОТ САМИЯ НЕГО ДА БЪДАТ ОБРАБОТВАНИ, В ТОВА ЧИСЛО С АВТОМАТИЧНИ СРЕДСТВА, ОТ ОРГАНИЗАТОРА ЗА ЦЕЛИТЕ НА АДМИНИСТРИРАНЕТО НА НАСТОЯЩАТА НАГРАДНА ИГРА И ЗА ЦЕЛИТЕ НА РЕКЛАМАТА (ВКЛ. ДИРЕКТЕН МАРКЕТИНГ И ИЗПРАЩАНЕ НА ТЪРГОВСКИ СЪОБЩЕНИЯ).

 4. ЗНАЧЕНИЕ НА ДЕЙСТВИЯТА ПО Т. 3.3.1 (ПРИЕМАНЕ)

  УЧАСТНИЦИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВКЛЮЧАТ В ИГРАТА САМО И ЕДИНСТВЕНО СЛЕД КАТО СЕ РЕГИСТРИРАТ В ИНТЕРНЕТ САЙТА HTTPS://IGRA.PRIMEX-BG.COM/ И ПРИЕМАТ ПРИЛОЖЕНИЕТО „ ОТКРИЙ СЕРВИЗА НА ПРИМЕКС “ ЧРЕЗ НАТИСКАНЕ НА ВИРТУАЛЕН БУТОН „РАЗРЕШАВАМ”.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *