ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете всеки ден по три ваучера за гориво от Shell

В разгара на сезона на пътуванията БГ Радио и Shell ви канят заедно да съставим първата класация за любими български песни за пътуване!  Включете се още сега, като предложите заглавията на три български песни, кобигри с нагрито обичате да слушате, когато пътувате и слушайте БГ Радио на 1 септември, когато стоте песни, получили най-много от вашите гласове ще прозвучат от 100 до номер 1 с начален час 13 ч.! „Стоте най-любими песни за пътуване“ ще ви правят компания по време на пътешествията ви и в следващите събота и неделя –  2 и 3 септеади, безплатно,отговори имври.
Всеки петък от 17 и неделя от 19 ч. БГ Радио ще ти прави компания в колата със специална подборка на най-харесваните песни за пътуване, предложени от слушателите до момента!
Можете да участвате в гласуването до 1 септември в 12 ч. на обяд И това не е всичко!
Всеки ден трима от гласувалите, които са дали верен отговор на седмичния въпрос на Shell ще печелят ваучери на стойност 25 лв за гориво от Shell!
Включете се гласуването и нека заедно съставим първата класация за любима българска музика за пътуване, защото музиката е най-добрата съставка за всяко пътуване така, както качественото гориво е най-важното за работата на двигателя на автомобила!
За да бъде вашето пътуване максимално комфортно и да работи с оптимална ефективност двигателят на вашия автомобил, Shell създаде нова технология DYNAFLEX – резултат от повече от пет години усилена работа и десетки хиляди часове проучвания, проведени от експертите на Shell в центъра по научноизследователска и развойна дейност на компанията. Новата технология се съдържа в пълната гама горива и вече се предлага във всички бензиностанции Shell в страната. Това е третото поколение горива с добавки, които Shell лансира на българския пазар като резултат на стремежа на компанията да усъвършенства качеството на продуктите, които предлага в световен мащаб.
Новата технология DYNAFLEX е и в основата на премиум горивата Shell V-Power, които са създадени за върхово представяне и ефективност на двигателя. Подсилената формула на бензинаShell V-Power съдържа 3 пъти повече почистващи и намаляващи триенето съставки от обикновения бензин и 20% повече почистващи съставки от досегашния Shell V-Power. Това е единственото гориво, съвместно разработено и препоръчано от Ferrari!

Научете повече за висококачествените горива Shell от най-ново поколение  основани на иновативната DYNAFLEX технология тук.Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ