ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете самолетни билети до Рим

Повече информация за наградата

Победителя ще получи самолетен билет* от авиокомпания RyanAir от София до Рим (Чиампино) и обратно

* включва безплатен ръчен багаж, но не и чекиран багаж. В случай, че победителя иска да запази такъв, трябва да заплати допълнително

период: 16 – 18 Септември 2017

Победител ще стане този, който е събрал най-много точки, които се печелят по следния начин:
1 точка при регистрация +1 точка за всеки препоръчан регистриран потребител.
Например, ако споделите в facebook нашата страница, чрез вашият уникален линк, който ще получите след успешна регистрация и 5 ваши приятели се регистрират посредством този линк, Вие ще натрупате общо 6 точки. 
Веднъж седмично, ще Ви изпращаме класиране по потребители, за да знаете къде се намирате и колко още точки Ви трябват, за да станете лидер.

Полет: Заминаване от летище София на 16 Септември в 06:40 и пристигане в Рим (летище Чиампино) в 07:35. Връщане на 18 Септември от летище Чиампино в Рим в 08:00 и пристигане в София в 10:50

Es Vedra е клуб за хората, които обичат да пътешестват и да откриват нови приключения по света. Целта ни е да популяризираме пътуването в различните му форми и да покажем как то може да стане част от ежедневието ви. В нашия сайт ще ви докажем, че пътуването по света не е лукс и всеки един българин може да си го позволи. Споделяме изобилие от съвети, които да ви научат как да резервирате евтини самолетните билети, хотели и как да избягвате най-честите грешки и туристически капани. Няколко пъти седмично ще споделяме с вас невероятни идеи за пътувания в чужбина, предлагани от различни международни сайтове за продажба на самолетни билети, хотели и др.
Es Vedrà Club е туристически информационен уеб сайт, който показва идеи за екскурзии и почивки и пълно описание как да направите сами резервации за съответните самолетни билети, както и хотели.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *