ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете шест пълни комплекта възстановяващи продукти за коса Gliss Fiber Therapy

Надникнете с нас зад кулисите, за да открием най-новите тенденции от професионалните салони! През 2017г. Schwarzkopf пуска на пазара Color Expert, първата боя за коса в магазините с Omegaplex® технология против накъсване. Благодарение на новата професионална технология Omegaplex®, боядисаната коса е подсилена и с до 90% по-малко накъсване, в сравнение с нетретирана коса. С Color Expert жените могат да имат всичко – интензивен дълготраен цвят и перфектно покритие на белите коси без компромис по отношение на качеството на косата.
Ако отговорите правилно на нашия въпрос, имате шанс да спечелите един от шест пълни комплекта възстановяващи продукти за коса с Omegaplex® технология от серията Gliss Fiber Therapy!
Условия на играта Color Expert : Крайният срок за участие в играта е 12.07.2017г. включително. Шестимата печеливши ще бъдат обявени на 17.07.2017г. и ще могат да получи наградата си в най-удобния за тях dm филиал в периода до 15.08.2017г. В играта могат да участват само лица, живеещи на територията на Република България и попълнили задължителните полета с име, пощенски адрес и пълен имейл-адрес. 
Служители на dm България и Хенкел България, както и техни роднини не се допускат до участие в играта. Вашите данни нямат да бъдат предавани на трети лица. С участието си в играта се съгласявате, че в случай на спечелване на награда dm България може да предаде Вашите данни на Хенкел България за осъществяване на обратна връзка и да упомене името Ви на интернет-страницата и на facebook страницата на dm България. Спечелената награда не може да бъде изплащана или заменяна с друга. dm България си запазва правото в случай на заподозряна техническа манипулация да изключи участника или участничката от разпределянето на наградите.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *