ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесният аромат Mon Paris на YSL

  1. Лотарията започва: 05 юни 2017г.
  2. Лотарията завършва: 19 юни 2017г.
  3. Продължителност на лотарията: две седмици.
  4. Награда: 1 аромат Mon Paris на YSL.
  5. Наградите ще бъдат изтеглени на 20.06.2017г. след изтичане на срока за участие в промоцията.
  6. Участието в томболата не е обвързано с покупка.
  7. Победителите ще бъдат избрани чрез томбола.
  8. Имената на печелившите ще бъдат публикувани в сайта „Момичетата от града“ на 20.06.2017г. в началото на статията, която обявява играта.
Зашеметяващата любов оставя зашеметяващи следи. Tочно такива са и следите, които това ароматно предложение на Yves Saint Laurent оставя. Mon Paris e ослепителен аромат, който представлява модерна и обаятелна интерпретация на любовта, освободена от всички препятствия. Уханието е завладяващо, чувствено и страстно – различно от всяко друго. По неговото създаване работи не един, а трима парфюмеристи, като резултатът е повече от впечатляващ. Това е прекрасен подарък, с който ще зарадваме една от вас, единственото условие е да се регистрирате за участие в нашия Клуб.
Всеки парфюмерист от екипа, разработил аромата, е допринесъл със своя стил за постигането на тази уникална комбинация. От Оливър Кресп е идеята за преоткриването на традиционния шипър и концепцията за изчистен, свеж, опияняващ и модерен шипър. От Хари Фремонт идва желанието за вътрешно отваряне и блясък благодарение на неуловимото флорално излъчване на аромата. Дора Багрич внася нова елегантност и комплексна формула, основана на знанията и опита й в стила на шипровите аромати.
Връхните нотки на аромата от чуден бергамот от Калабар са обогатени със свежестта на малина и ягода, а добавената нотка круша създава сочен, свеж тон – първата стъпка, която ни води към еуфорията.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *