ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет чудесни козметични награди от SNB Professional

В търсене на нови ритуали за красота, открихме Рая и днес ще Ви представим частица от него. Вложихме я в нещо ново, нещо различно, нещо, което ще поглези кожата и сетивата… 

Таити, Бора Бора, Mуреа… архипелази и острови, чиито имена звучат като магически формули. Готови ли сте да Ви отведем до екзотични кътчета, където хармонията, красотата и връзката с природата стоят в основата на живота и отношенията между хората? 
Френска Полинезия… Не е тайна, че таитянките имат нежна и изключително красива, матова кожа, която изглежда свежа и жизнена – сякаш младостта им трае по-дълго, а времето е забавило своя ход. Невъзможно е да се отдели моной от традиционната полинезийска грижа за красота. Моной създава изключителна връзка на интимност и духовност с кожата. Истинска благословия за тялото и ума! И няма как да бъде иначе. Векове наред извличането на моной е пазено в дълбока тайна и неотдавна светът разбра, че това е екстракт от цветето тиаре (вид гардения), откъснато преди изгрев слънце. Малко преди нежните бели цветчета да разцъфнат, таитянките внимателно ги откъсват, събират и потапят в кокосово масло. Така цветчетата престояват 15 дни – време, в което напълно се отдават на нежната прегръдка на маслото и го даряват със своите ценни вещества и божествено ухание. Кокосовото масло увеличава потенциала на благотворното си действие многократно и се превръща в еликсир за красотата, наречен „моной“.

Положихме много усилия да открием автентично масло моной, което да бъде ключова съставка на специално разработен продукт. Искахме да е нещо различно. Търсихме формулата, която да накара кожата да се почувства като потопена в приказните лазурни лагуни на Таити и никога да не забрави тази грижа. Днес имаме удоволствието да Ви представим не един, а два продукта, в състава на които ще откриете божественото масло моной. 

Ревитализиращ серум с масло моной 100 мл гали кожата с нежната си и лека текстура. В мига, в който тя усети ласката му, го изпива без остатък. Серумът мигновено разгръща своето подхранващо и дълбоко хидратиращо действие. Прецизната комбинация от алантоин, бадемово масло, витамин Е, хиалуронова киселина и акуаксил възстановяват хидробаланса, подобряват еластичността и повишават плътността на кожата. Можете да го нанесете навсякъде, където усещате, че кожата Ви има нужда от ревитализиране, дори и на лицето. Подходящ е за ежедневна употреба, както самостоятелно, така и в комбинация с крема от серията. 

Енергизиращ крем с масло моной 100 мл е напълно ново тонизиращо усещане за изтощената и стресирана кожа. Съвременната му формула е комбинация на масло моной с кофеин, витамин А, бизаболол и подхранващи масла от арган и шея. Забавя естествените процеси на стареене, ревитализира, озарява и освежава кожата. Предпазва от вредните въздействия на околната среда и стреса. Подходящ е за ежедневна употреба при всеки тип кожа както самостоятелно, така и след серума от серията. 
Серумът и кремът не съдържат парабени, силикони, минерални масла и пропиленгликол. Не съдържат дори парфюмна композиция. Ароматът, който оставят върху кожата, се дължи единствено и само на естествения аромат на моной.

Сега имате възможността лично да опитате един от двата продукта. От 29 май до 7 юни 2017 г. (включително) напишете в коментар в темата кой от тях искате да получите като подарък. Серум или крем? В томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени петима от всички участници и всеки от късметлиите ще получи като подарък продукта, който е пожелал. Успех!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *