ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 комплекта с продукти Baby Dove


Baby Dove е серия за цялостна грижа за бебешката кожа, предлагаща продукти за дълбока хидратация, с ценни съставки, които възстановяват влагата и подхранват бебешката кожа. От продукти за къпане до хидратиращи лосиони, които осигуряват повече от мека кожа – те поддържат кожата, косата и скалпа на бебето здрави.

Кожата на бебето е специална. Бебешката кожа е много по-нежна от тази на възрастните. Тя губи вода до пет пъти по-бързо и е по-предразположена към загуба на липиди. Дори и нежното почистване може да доведе до загуба на липиди и естествения хидратиращ фактор, което може да доведе до изсушаване на кожата и намаляване на защитната бариера на епидермиса.


За да отговори максимално на нуждите на бебешката кожа, новата серия Baby Dove е тествана от офтамолози, дерматолози и педиатри. Продуктите предоставят повече от мекота, за да осигурят комфорт на бебето през целия ден. Baby Dove е различен – с ¼ хидратантен крем продуктите поддържат оптимално ниво на хидратация и попълват по естествен път липидите, които се губят. Baby Dove предлага уникална серия продукти за деликатна грижа, които допълват епидермалните липиди. Успокояващи лосиони, които поддържат кожата хидратирана през целия ден. Специална грижа за поддържане в оптимални условия на естествената защитна преграда на кожата.

Продуктите на Baby Dove за дълбока хидратация разполагат с хипоалергенна и специална ароматна формула, разработена специално за бебешката кожа. Всеки от продуктите осигурява нежна грижа, оставяйки кожата мека и приятно ухаеща. Серията включва: крем сапун, измиващ лосион за коса и тяло, шампоан, крем против подсичане, лосион за тяло и мокри кърпички, които осигуряват цялостна грижа за бебето.

Продуктите на Baby Dove са одобрени от Българската педиатрична асоциация и осигуряват експертна грижа, разработена специално за деликатната кожа на бебето – продукти, които предлагат повече от мекота. 


Включете се в дискусията на Baby Dove

Споделете до 29.05.2017 г. в настоящата тема кое е най-голямото предизвикателство, с което се сблъсквате като майка. 
Десетима от участниците ще имат възможност да тестват новата гама продукти Baby Dove и да споделят своите впечатления от употребата им.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *