ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 1 881 000 бири Kamenitza

ОРГАНИЗАТОР НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията “Лотария Бирария! 1 881 000 безплатни бири“, наричана по-нататък Промоцията, е организирана от „Каменица” АД със седалище и адрес по регистрация: гр. Пловдив, ул. «Арх. Камен Петков» 1А, Офис сграда, ет.5, с ЕИК 825347340, наричана по-нататък Организатор.

ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

Участниците в Промоцията са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на Промоцията, наречени Официални правила.
Официалните правила се публикуват преди началото на Промоцията на сайта kamenitza.bg както и на официалната страница във Фейсбук facebook /Kamenitza за целия период на Промоцията.
На телефонен номер 02/9030400 „Телефонът на промоцията“ на цена според тарифите на оператора, който обслужва обаждащия се, по време на Промоцията всички заинтересувани могат да получават информация. Линията е активна в работни дни от 09:00 до 24:00 часа, от 01 май 2017 до 30 юни 2017.
Организаторът на Промоцията си запазва правото да променя или допълва Официалните правила на Промоцията, като промените влизат в сила след публикуването им в официалния сайт на Промоцията www.kamenitza.bg
С участието си в Промоцията участниците се обвързват с настоящите Официални правила и се съгласяват да спазват условията и сроковете на Промоцията.

ТЕРИТОРИЯ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се организира и провежда само на територията на Република България. В Промоцията могат да участват само Участващи опаковки по смисъла на т.6.1 тук по-долу, закупени на територията на Република България.

ПРАВО НА УЧАСТИЕ

В Промоцията имат право да участват всички физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Промоцията.
В Промоцията нямат право да участват служителите на „Каменица” АД, рекламна агенция „Суинг” ЕООД, както и членовете на семействата им.

ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ПРОМОЦИЯТА

Промоцията стартира на  01 май 2017 и продължава до 30 юни 2017 включително. След 30 юни 2017 г. Промоцията се прекратява, независимо че в търговската мрежа е възможно да има налични Участващи опаковки.
Крайният срок, в който участник в Промоцията може да потърси наградата си срещу представяне на печеливш символ в търговските обекти (магазини и заведения за обществено хранене), отбелязани със специален стикер на Промоцията, е 30 юни 2017г. Наградите могат да бъдат получени в рамките на работното време на обекта. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg

УЧАСТВАЩИ ТЪРГОВСКИ МАРКИ И ОПАКОВКИ

Участвайте с капачки от следните продукти, наричани Участващи опаковки:
 • Kamenitza Светло стъклена бутилка 0,5 л., с промоционален дизайн;
 • Kamenitza Светло кен 0,5 л., с промоционален дизайн
Участващите опаковки са обозначени с промоционален червен етикет със заглавието на Промоцията “Лотария Бирария 1 881 000 безплатни бири!“.
Под капачката/езичето (за кен) на Участващите опаковки може да намерите един от следните печеливши символи:
На всички останали капачки/метални езичета има непечеливш символ:

ОПИСАНИЕ НА НАГРАДИТЕ

  Награда Брой награди Описание на наградата
1 Kamenitza 1881 стъклена бутилка 0,5 л. 1 510 924 1 (една) Kamenitza 1881 в стъклена бутилка от 0,5 л.
2 Kamenitza 1881 кен 0,5 л. 384 930 1 (един) Kamenitza 1881 кен от 0,5 л.
  Общо: 1 895 854  

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За участие в Промоцията купете Участваща опаковка, отворете я и погледнете под капачката на бутилката или металното езиче на кена:
a) Ако откриете символ „Печелиш бира“ под капачката на Kamenitza 1881 стъклена бутика 0,5л., печелите награда Kamenitza 1881 стъклена бутилка 0,5л., която можете да получите в един от обектите, отбелязани със специален стикер на Промоцията.
b) Ако откриете символ „Печелиш бира“ под металното езиче на Kamenitza 1881 Кен 0,5л., печелите награда Kamenitza 1881 Кен 0,5л., който можете да получите в един от обектите, отбелязани със специален стикер на Промоцията.
c) В случай че под капачката има символ „Опитай пак! Греда!, участникът не печели награда.

ПРЕДОСТАВЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

Участниците трябва да запазят като доказателство капачките/металните езичета с печеливши символи. На съхраняваните капачки/метални езичета трябва ясно да се виждат символите. За да получи наградата, спечелилият участник е длъжен да предаде капачката/металното езиче, с чийто символ е спечелил.
Спечелил може да размени до 5 печеливши капачки и/или 5 печеливши метални езичета от кен при едно посещение в магазин със специален стикер на Промоцията. В случай, че наличностите в магазина не достигат, спечелилият може да потърси наградите си в друг магазин със специален стикер на Промоцията.
Наградите могат да бъдат получени в срок до 30 юни 2017 в рамките на работното време на търговските обекти (магазини и заведения за обществено хранене), обозначени със специален стикер на Промоцията, срещу представяне на капачка/ езиче на кен с печеливш символ. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 02/9030400. Заведения и ресторанти са награден център само за продуктите, спечелени при момента на посещението в заведението/ресторанта.
Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на печелившите символи. Ако участникът не предаде капачките/металните езичета в обекта, той няма право да получи наградата и наградата не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т. 4.1. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.
Ако спeчелите награда от Промоцията,  можете да получите наградата си в един от обектите, отбелязани със специален стикер на Промоцията. Списък с обектите можете да откриете на сайта на Промоцията www.kamenitza.bg или на тел. 02/9030400.

3 comments

 • Здравейте,ние сме голяма група фенове на бира Каменница,сега от играта на бирата имаме награди,говоря специално за моята,имам 25 печеливши капачки за бира от ПВЦ бутилки/пластмасови/ но от всякъде ми отказват да ги заменят за бира,питам мога ли да си получа бирите и от къде,отнася се за Варна!

  • Играйте и спечелете

   Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събиаме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

  • Играйте и спечелете

   Здравейте отново, в линка в края на публикацията има информация за наградните центрове. Необходимо е да въведете град и ще ви излязат. Успех 🙂

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *