ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете чудесните аромати – Gucci Bamboo, Miu Miu L’Eau Bleue и BOSS THE SCENT


Играта продължава до 8 май 2017 г.

Вече разбрахте, че този месец е много специален за нас, защото имаме рожден ден – навършваме точно седем години! Седем чудесни години, които споделихме с вас. На рожден ден по традиция се подаряват подаръци, затова и нашият няма да бъде изключение. От опит знаем, че парфюмите винаги са желан подарък, така че ще зарадваме седем от вас с прекрасен нов аромат.
Три момичета ще получат пролетния Miu Miu L’Eau Bleue, две ще имат възможност да спечелят чувствения Gucci Bamboo, а останалите две ще бъдат пристрастени към завладяващия BOSS THE SCENT. За да имате възможност да сте сред късметлийките, е необходимо да се регистрирате за участие в нашия Клуб.
Miu Miu L’Eau Bleue носи в себе си усещане за пролет. Богато ухание на свежо цвете, нежната момина сълза, подчертано от проблясващата утринна роса. Водата върху почти разтворилите се зелени листа оросява клепачите, когато заровиш лицето си в букета. В дълбочина се усещат прозрачните нюанси на билката орлови нокти. А след това още един аромат насища мига – дълбоката и влажна пищност на земята, която отхвърля зимната летаргия. Земята, пробудена с ухание. Това е Akigalawood® (дървесен аромат, извлечен от пачули), извисяващ се с почти безгранична наситеност. 
 

Свежият аромат на Gucci Bamboo EDT събужда чувствената и романтична страна на всяка от нас. В него се открояват нотки на сицилиански бергамот и мандарина, които са обгърнали хрупкава круша и женствени портокалови цветчета. Деликатен иланг иланг и нежна лилия Казабланка са смесени в сърцето и обогатени с листенца жасмин, които създават цветния росен финал. Сандалово дърво и изискана сива амбра придават допълнителен контраст на този женствен аромат, а топлината на ванилия от Таити и чистият бял мускус сякаш го обгръщат с нежна кремообразна текстура.

Пристрастяването към дамския BOSS THE SCENT е абсолютно неизбежно. В началото той ни пленява със своите връхни нотки на медена праскова и фрезия, сливащи се в изискана комбинация, която завладява и интригува с елегантен, но загадъчен и деликатен чар. В своята сърцевина той разкрива пред нас топлите и рафинирани ориенталски нотки на османтуса, които загатват все по-недвусмислено за скритата му сила. А неустоимо пристрастяващият аромат на печено какао, положен в основата на парфюма, завладява всичките ни сетива.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *