ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет круиза за двама, 240 плажни кърпи и 240 Bluetooth колонки от Mentina

Купи бонбони Mentina с промоционална опаковка, регистрирай промо кода от вътрешната страна на опаковката на www.mentina.bg или чрез SMS на 1030*и можеш да спечелиш една от 240 плажни хавлии Mentina, една от 240 Bluetooth колонки или един от 5 ваучера за круиз за двама до 4 Гръцки о-ва и Турция.
 • С 2 (два) регистрирани кода можеш да спечелиш плажна хавлия Mentina;
 • С 3 (три) регистрирани кода можеш да спечелиш  Bluetooth колонка;
 • С 33 (тридесет и три) регистрирани кода можеш да спечелиш  круиз за двама до 4 Гръцки о-ва и Турция ;
Играта се организира от „Захарни заводи“ АД. Период на промоцията 24.04.2017г. до 18.06.2017г. За да получи наградата си Участникът е длъжен да пази опаковките на закупените продукти с промо код, с които участва в промоцията.
Печелившите ще бъдат информирани чрез SMS и обявени на www.mentina.bg.
Изображенията на наградите са с илюстративен характер.
С регистрацията си за участие в играта, участниците се съгласяват с официалните й правила, достъпни на www.mentina.bg. Пълните правила на промоцията открийте на www.mentina.bg
*Цена на SMS към номер 1030: 0,29 лв. с ДДС за абонати на Telenor и 0,30 лв. с ДДС за абонати на Mtel и Vivacom. Допълнителна информация може да получите всеки ден от 09:00 ч. до 20:00 ч. на телефон 0898 150 555 (според тарифния план).
Пълни общи условия на играта на www.mentina.bg
ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА ИГРА
„Спечели свежи награди с „Mentina”
I. ОБЩИ РАЗПОРЕДБИ
1. 1. Промоционалната игра (наричана по-долу „Играта”) се организира от търговско дружество „Захарни заводи” АД, ЕИК: 104051737, със седалище и адрес на управление в гр. Горна Оряховица 5100, ул. „Свети княз Борис І“ № 29 (наричано по-долу „ОРГАНИЗАТОРА”). Условията на промоционалната игра (наричани по-долу “Условия/та”) ще бъдат налични и достъпни за целия период на същата на интернет адрес www.mentina.bg.
Допълнителна информация може да получите всеки ден от 09:00 ч. до 20:00 ч. на телефон 0898 150 555 и на телефон 02 / 4191255 (според тарифния план на абоната).
1.2. Промоционалната игра е с продължителност от 56 дни в периода от 24 април 2017г. до 18 юни 2017г. и се организира и провежда на територията на Република България.
1. 3. Участие в Играта е възможно само при спазване на настоящите Общи условия. С участието си в Играта Участникът изрично се съгласява, че приема настоящите Общи условия, както и с Условията на ОРГАНИЗАТОРА за защита на лични данни и ще спазва техните разпоредби.  
1. 4. Промоционалната игра се организира и провежда от ОРГАНИЗАТОРА самостоятелно, или чрез възлагането на трети лица. ОРГАНИЗАТОРЪТ осигурява предметните награди за участниците, спечелили от нея.
лючително възходящи и низходящи до втора степен, съпрузи и роднини до втора съребрена степен), както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Играта.
1. 5. В промоционалната игра могат да участват всички физически лица с местожителство в Република България, които са пълнолетни и дееспособни (съгласно условията на българското законодателство) към датата на участие в играта, с изключение на служителите на дружества „Захарни заводи“ АД в това число и дружествата от групата на ЗАХАРНИ ЗАВОДИ, „Тера Комюникейшън“ АД, „Оушън травел” ЕООД, „Смартс” ООД, както и членове на техните семействата (включително възходящи и низходящи до втора степен, съпрузи и роднини до втора съребрена степен), както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Играта.
1. 6. Наградите в промоционалната игра са: 240 бр. плажни хавлии Mentina, 240 бр. Bluetooth колонки и 5бр. ваучера за круиз за двама до 4 Гръцки острова и Турция.
II . ПРОДУКТИ, УЧАСТВАЩИ В ПРОМОЦИОНАЛНАТА ИГРА
2.1. Продуктите на ОРГАНИЗАТОРА, които участват в промоционалната игра са следните, произвеждани от него бонбони:
Продукт Опаковка
Желе бонбони „Ментина” с вкус касис и мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус портокал и мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус ягода и мента 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с вкус грейпфрут и мента, 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Желе бонбони „Ментина” с микс от вкусове, 90 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио
Карамелажни бонбони „Ментина” спеарминт 80 гр. Промоционална опаковка, кодът се намира на вътрешното фолио

2. 2 . В играта участват единствено продукти в промоционални опаковки (опаковки с визия на промоцията „Спечели супер свежи награди с „Mentina”” ). Продукти, които нямат промоционална опаковка НЕ МОГАТ да участват за спечелването на награди от промоцията и при тях няма напечатан промоционален код от вътрешната страна на опаковката.
III . МЕХАНИЗЪМ НА ПРОМОЦИОНАЛНАТА ИГРА
3.1 Участието в промоционалната игра е възможно след закупуване на участващите продукти с промоционална опаковка по т. 2.1. и регистрирането на уникалния седем символен код , който представлява комбинация от цифри и букви, който участника ще открие отпечатан от вътрешната страна на опаковката.
3 . 2. За да участват в промоционалната игра, участниците трябва да регистрират чрез *SMS на кратък номер 1030 или на адрес www.mentina.bg уникалния код от опаковката на закупения промоционален продукт по начина, по който е изписан.
3. 3.1. При правилно изпратен промоционален код чрез SMS, участникът получава обратен, потвърдителен SMS за успешна регистрация. Всеки уникален код може да бъде валидно регистриран само веднъж.
3. 3.2. При правилно регистриран промоционален код в WEB сайта на Промоцията, участникът получавауведомително съобщение на екрана, потвърждаващо успешната му регистрация (pop-up). При регистриране на първия си код в играта в уебсайта, участникът ще получи на посочения във формата за регистрация мобилен телефонен номер еднократно SMS съобщение, съдържащо цифрен код за верификация на телефонният номер, с който участва в играта. Целта на този SMS е да удостовери, че телефонният номер, с който се е регистрирал в своя профил, отговаря на телефонен номер, който е притежание на участника. Участникът трябва да въведе кода от SMS съобщението в специалното поле, което ще се появи в сайта на Промоцията.
3.4.1. При регистрация на съответния брой промоционални кодове, участникът бива уведомяван веднага чрез SMS (само за участващите в играта, чрез изпращане на SMS), или чрез SMS и съобщение (pop-up) на екрана на монитора (само за участващите в играта, чрез регистрация на адрес www.mentina.bg), за успешната регистрация в играта и че участва в теглене за една от съответните според броя регистрирани кодове награди:
 • за 2 регистрирани кода участва за една от 240 бр. плажни хавлии Mentina,
 • за 3 регистрирани кода участва за една от 240 бр. Bluetooth колонки
 • за 33 регистрирани кода участва за един от 5бр. ваучера за круиз за двама до 4 Гръцки острова и Турция.
Всички регистрирани промоционални кодове участват в седмичните тегления за посочените по-горе награди.
3.4.2. Броят регистрирани промоционални кодове се запазва и в случай, че участникът не спечели при първото теглене, то той участва и в следващите тегления до края на промоцията.
3.4.3. Един участник може да регистрира до 10 (десет) броя промоционални кода на ден, без значение от начина на регистрацията им – дали чрез www.mentina.bg или с SMS на краткия номер 1030.
3.5.1 Стойността на един SMS към кратък номер 1030 е 0.29 лв. с ДДС за абонати на Теленор и 0.30 лв. с ДДС за абонати на Мтел и Виваком.
3.6. Наградите, осигурени от ОРГАНИЗАТОРА за промоцията, са както следва:
 • 5 (пет) броя круизно пътуване за двама до 4 (четири) гръцки острова и Турция –
  • с включени 4 дни/ 3 нощувки на база ALL INCLUSIVE – закуска, обяд, вечеря, следобеден снак, нощен бюфет съгласно програмата на борда, неограничено количество безалкохолни и алкохолни напитки /марков алкохол/ във всеки бар и ресторант на борда:
  • настаняване в двойни вътрешни каюти; 
  • включен автобусен транспорт от София до пристанище Пирея, Атина – отиване и връщане;
  • дестинации по време на пътуването : Пиреа/Атина – о. Миконос – Кушадасъ/Eфес – о. Патмос – о. Крит – о. Санторини – Пиреа/Атина
  • включена автобусна екскурзия до Ефес (Кушадасъ) с професионален екскурзовод
  • използване на басейн и фитнес на борда на кораба
 • 240 (двеста и четиридесет) бр. плажни кърпи „Mentina”
 • 240 (двеста и четиридесет) бр. преносима Bluetooth колонка
3.5.2. Общия брой награди ще бъдат изтеглени по следния начин, а именно:
– 5 (пет) бр. круизно пътуване за двама до 4 (четири) гръцки острова и Турция ще бъдат изтеглени на случаен принцип след края на периода на промоцията от специално разработен софтуер в присъствието на комисия излъчена от Организатора в 1 едно теглене, което ще се състои на 19.06.2017г. В тегленето ще участват всички участници, регистрирали поне 33 (тридесет и три) бр. кода до 23:59 ч. на 18.06.2017г., , например: участник, регистрирал 33 бр. кода до 23:59 ч. на 18.06.2017 г. ще участва в тегленето за голяма награда. 

– 240 бр. (двеста и четиридесет) бр. плажни кърпи „Mentina” ще бъдат изтеглени на случаен принцип в 8 (осем) тегления, които ще се състоят по едно теглене всеки понеделник от седмиците в периода на промоцията, съответно на 01.05.2017, 08.05.2017, 15.05.2017, 22.05.2017, 29.05.2017, 05.06.2017, 12.06.2017, 19.06.2017 от специално разработен софтуер в присъствието на комисия излъчена от Организатора. При всяко теглене ще бъдат изтеглени по 30 (тридесет) печеливши участника, които печелят по 1бр. плажна кърпа „Ментина”. 

– 240 бр. (двеста и четиридесет) бр. преносими Bluetooth колонки, които ще бъдат изтеглени на случаен принцип в 8 (осем) тегления, които ще се състоят по едно теглене всеки понеделник от седмиците в периода на промоцията, съответно на 01.05.2017, 08.05.2017, 15.05.2017, 22.05.2017, 29.05.2017, 05.06.2017, 12.06.2017, 19.06.2017 от специално разработен софтуер в присъствието на комисия излъчена от Организатора. При всяко теглене ще бъдат изтеглени по 30 (тридесет) печеливши участника, които печелят по 1бр. Bluetooth колонка. 

Регистрирането на кодовете става чрез натрупване, например с всяка регистрация на 35 (тридесет и пет) кода, участникът следва да участва с 17 шанса за хавлия, 11 шанса за колонка и 1 шанс за круиз. В случай, че участникът спечели колонка, то печелившите кодове се изваждат от общия сбор на регистрираните кодове . В следващото теглене, участникът ще разполага с останалите му 32 кода и ще продължи да участва 16 пъти за хавлия. В случай, че желае да участва в тегленето за големите награди круиз за двама, трябва да регистрира още минимум 1 код, за да може сбора от регистрираните му кодове да стане 33бр.
Промо кодове спечелили някоя от наградите престават да участват в тегленията за другите видове награди.
3.5.3. Организатора си запазва правото при провеждане на тегленето на големите награди – 5 (пет) броя круиз за двама, да изтегли освен печелившите участници и по 1 (един) участник за всяка награда, който ще бъде резерва за изтеглен печеливш участник, който не е спазил изискванията за предоставяне на обратна информация нужна за получаване на награда, като резервата ще бъде уведомена допълнително в подходящ срок за спечелената награда.
3. 5.4. Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта, опаковките, както и върху всички промоционални материали са с илюстративен характер.
3.6. В периода на промоцията ежеседмично ще бъде публикувана информация за печелившите участници, според вида спечелена награда, чрез посочване на телефонния номер, с който са се регистрирали, чиито последни 3 цифри ще бъдат скрити. (напр. 0885623ХХХ).
3. 7. С включването си в промоционалната игра печелившите участници се съгласяват мобилните им номера, без последните 3 цифри, да бъдат публикувани на www.mentina.bg.
3.8. Участниците в промоционалната игра, спечелили награда, ще бъдат уведомени за своята печалба чрез SMS в рамките на 24 часа от изтеглянето им. На спечелилите ще бъде предоставен телефон за връзка, на който да заявят адрес за получаване на наградата в рамките на 5 работни дни.
Участници, които са спечелили седмично теглените награди плажни кърпи „Mentina” или Bluetooth колонки и не са спазили срока за потвърждаване по тази точка нямат право да получат награда. Неразпределените по този ред награди остават за собственост на Организатора за раздаване в последващи промоционални кампании.
3.9. Наградите от промоционалната игра ще бъдат доставени с куриер до всеки спечелил, в срок от 20 работни дни след получаването на потвърждение на адреса за доставка.
3.10. Спечелилият участник следва да се обади на телефон 0898150555 или 02/4191255 в срок от 5 (пет) работни дни от получаване на уведомителнието по т. 3.8. и да съобщи на оператора трите си имена, ЕГН, телефон за връзка, точен пощенски адрес, както и да потвърди, че пази промоционалните опаковки с печеливши кодове. В случай, че спечелилият участник не извърши в срок посочените действия в предходното изречение, то губи правото да получи награда и Организатора ще се свърже с изтеглената резерва по т.3.5.3., за която ще бъдат приложими същите правила като за печелившите.
3.11. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда, вещ или услуга.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *