ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за 300 лв., козметика от Avene и раници

1. Период на Играта:
От 11:00 ч. на 20.04.2017г. (включително).
2. Описание на Играта:
Целта на Играта е награждаване на лоялни клиенти „Всички услуги ООД“ и се провежда под патронажа на Всички услуги ООД и свързани с него търговски партньори. Играта допуска участие на индивидуални играчи – физически лица, навършили 18-годишна възраст, регистрирани във vsichkiuslugi.bg, всеки от които може да достигне финала. Участниците трябва да имат потребителски профил в vsichkiuslugi.bg. Това дава възможност на потребителя да участва в нея без дори да знае за това, с приятната изненада да получи Малка награда: раница по избор на стойност до 50 лв. от  http://brandsmall.bg/category/uchilishche, комплект висококачествена френска козметика от Avene:Тониран минерален флуид Avene, SPF 50+, 40 ml + Спрей Термална вода Avene, 50 ml или Голямата награда – ваучер за екскурзия на стойност 300 лева.
Всеки понеделник през периода на играта, се тегли електронна томбола и се раздава по една Малка награда. Всеки месец на 20 число, един от вас, поръчал услуга във vsichkiuslugi.bg в предходния месец, ще получава голяма награда – ваучер за екскурзия на стойност 300 лева чрез томбола. Определянето на печелившия от седмичните и месечните томболи, става на случаен принцип.

3. Организатор на Играта:
Организатор на играта е Всички Услуги ООД
4. Участници в Играта:
4.1. Участниците в Играта са длъжни да спазват изложените по-долу официални правила на Играта (наречени тук по-долу „Официални правила“).
4.2. Участник в Играта може да бъде всяко дееспособно физическо лице, което е български гражданин, има навършени 18 години, и което:

(i) за периода на Играта има валидна регистрация на потребителския профил във vsichkiuslugi.bg (съгласно правилата на страницата);

4.3. Организаторът е регистриран като администратор на лични данни и се задължава, предоставените му такива в процеса на играта, да използва единствено и само във връзка с нея.
4.4. Не могат да участват в Играта, лицата, които по смисъла на § 1 от Допълнителните разпоредби на Търговския закон, са „свързани лица“ с Организатора.
5. Територия:
Счита се, че Играта се провежда по седалището на Организатора – Република България.
6. Награди:
6.1. Всички награди са обявени в страницата на играта – на Интернет адрес www.vsichkiuslugi.bg/igra.
Седмични награди: 
Раница по избор на стойност до 50 лв.от  http://brandsmall.bg/category/uchilishche или комплект висококачествена френска козметика от Avene:Тониран минерален флуид Avene, SPF 50+, 40 ml + Спрей Термална вода Avene, 50 ml, осигурена от „Пиер Фабр Дермо-козметик България“ ЕООД.

Голяма месечна награда: ваучер с парична стойност: 300лв с ДДС. 

6.2. При пропускане на посочените срокове за получаване/използване на награда или съпътстващите я особености, печелившият Участник губи правото върху съответната награда.
6.3. Наградите включват единствено описаните параметри. 
7. Механизъм на Играта:
7.1. Наградите за настоящата Игра се осигуряват от рекламодатели, желаещи да популяризират името си и предлаганите от тях продукти, не са за сметка от постъпления на участниците в нея, последните не правят залози, поради което и Играта не се регулира от разпоредбите на Закона за хазарта.
7.2. Печелившите финалисти ще бъдат официално обявени в деня, съобразно класацията. 
7.3. Има седмични томболи на случаен принцип, при които участници в Играта ще получават по-малки награди. Всеки понеделник през периода на играта (освен деня на започването ѝ), се извършват тегления на томболата по електронен път и печелившите се обявяват в страницата на Играта. Всяка седмична томбола се тегли един път, наградите са обявени в страницата на играта – на Интернет адрес www.vsichkiuslugi.bg/igra.
7.4. Наградите се дават на печелившите Участници при условие, че същите отговарят на условията на настоящите Общи правила и предоставят следната индивидуализираща информация:

(i) име, фамилия;

(ii) имейл;

(iii) телефон;

(iiii) постоянен адрес на територията на Република България;

7.5. Организаторът се свързва с печелившия Участник чрез посочения при регистрацията телефон, за да го уведоми за Наградата и реда на получаването й. В случай, че печеливш Участник не бъде открит в рамките на 2 дни от първия опит за установяване на контакт, Наградата се предлага на друг произволно избран Участник, който също ще бъде оповестен публично.
7.7. Печелившите Участници трябва да установят контакт с Организатора за получаване на Наградата в рамките на 5 дни от публикуване на обявата по точка 7.1 по-горе. В случай, че печеливш Участник не се свърже с Организатора, за да получи Наградата, Наградата се предлага на друг произволно избран Участник, който също ще бъде публично оповестен в официалната страницата на Организатора.
7.8. Организаторът на Играта не носи отговорност при условие, че печеливш участник е предоставил невалиден телефонен номер.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *