ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете козметичен шкаф + 12 гланца за устни Essence


ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА 
Играта Essence gloss station е с период на провеждане 15.04.2017-19.04.2017г. включително. 

ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА 
дм България ЕООД, ЕИК 200150888, седалище: 1784 София, бул.“Цариградско шосе“ No.115 M, сграда Д, ет.3., офис 3.1. 

УЧАСТНИЦИ 
В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook www.facebook.com/dmBulgaria и не са служители на дм България ЕООД или на Додис Интернационал. 

НАГРАДИ 
Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, е 1 бр. ексклузивен шкаф с 12 цвята от новия гланц за устни блясък с мокър ефект + 1 повтарящ се цвят. Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност. 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 
Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва: В играта може да участва всеки, който е харесал снимката с обявлението на играта и е коментирал под нея, кой е любимият му цвят цвят гланц за устни блясък с мокър ефект. Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един коментар под снимката на играта на стената на фен- страницата на dm България. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ 
В случай, че коментиралите участници са повече от един, то печелившият ще бъде определен на 20.04.2017г. на томболен принцип в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с името на печелившия участник ще бъдат изтеглени и имената на двама резервни такива. Имената на печелившия участник ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 21.04.2017г. като публикация на стената и като коментар под снимката на играта. Печелившият участник ще бъде информиран за това до 21.04.2017г. включително до края на деня, че печелили наградата, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване-таг на името им в коментар под снимката на играта. 1 

ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА 
Наградата ще бъде изпратена на посочен от печелившия участник пощенски адрес в срок до десет работни дни. При получаването на наградата печелившият трябва да представи документ за самоличност. В случай, че участник, спечелил награда, не може да я получи лично, наградата може да бъде получена от лице, упълномощено с изрично нотариално заверено пълномощно, като в този случай пълномощникът следва да предостави и лична карта за идентификация. Ако печелившият участник в играта не се е свързал с dm България до 25.04.2017г. включително, то той губи правата си върху наградата.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *