ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете три козметични комплекта BIOPOINT SEVEN AGES

Италианската марка за грижа за коса BIOPOINT представя новата серия SEVEN AGES, специално разработена за запазването на младостта и блясъка на косата, която предотвратява седемте признака на стареене: накъсване, цъфтящи краища, чупливост, изтъняване, избледняване на цвета, сухота, посивяла коса. Отложете ефекта на времето върху вашата коса, благодарение на цялостната програма на BIOPOINT SEVEN AGES, включваща шампоан, маска и серум срещу стареене.
Отговорете правилно на въпроса и може да сте сред тримата късметлии, които имат възможност да спечелят КОМПЛЕКТ ГРИЖА ЗА КОСА от BIOPOINT /комплектът включва шампоан 200 мл и маска 200 мл от серията SEVEN AGES/: 
Условия на играта на BIOPOINT: Крайният срок за участие в играта е 30.04.2017г. включително. Печелившите ще бъдат обявени на 05.05.2017г. и ще могат да получат наградата си в най-удобния за тях dm филиал в периода до 25.05.2017г. В играта могат да участват само лица, живеещи на територията на Република България и попълнили задължителните полета с име, пощенски адрес и пълен имейл-адрес. Служители на dm България и Сарантис България, както и техни роднини не се допускат до участие в играта. Вашите данни нямат да бъдат предавани на трети лица. 
С участието си в играта се съгласявате, че в случай на спечелване на награда dm България може да предаде Вашите данни на Сарантис България за осъществяване на обратна връзка и да упомене името Ви на интернет-страницата и на facebook страницата на dm България. Спечелената награда не може да бъде изплащана или заменяна с друга. dm България си запазва правото в случай на заподозряна техническа манипулация да изключи участника или участничката от разпределянето на наградите.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *