ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ваучер за 400 лева и всеки ден два по 20 лева за пазаруване в JYSK

Всички, които се запишат за участие в нашата игра, във връзка с 38 години JYSK, участват в тегленето на голяма награда – ваучер на стойност 400 лв., който да използвате в един от нашите физически магазини.
С всяко ваше участие имате възможността да спечелите един от дневните ваучери на стойност 20 лв. или „билети”, които ще увеличат шансовете ви в тегленето на голямата награда. Можете да завъртите колелото веднъж на ден и с всяко ваше участие вие увеличавате шансовете си в голямото теглене. За да участвате трябва да се запишете с вашия имейл адрес и да оставите вашите имена и магазина в който
искате да използвате ваучера. Играта ще продължи в периода: 30.03.-19.04.2017

Награди и печеливши

Голямата награда е ваучер на стойност 400 лв., който може да бъде използван в един от нашите физически магазини.
Освен това всеки ден можете да спечелите два ваучера на стойност 20 лв., които да използвате в нашите физически магазини. След приключване на играта, на 26.04.2017, ще изтеглим голямата награда и ще обявим печелившия.
Ще се свържем лично с всички печеливши, на предоставените от тях имейл адреси и ще бъдат публикувани тук.

Правила и условия за участие в „Колелото с късмети на JYSK”

За да участвате в играта трябва да се запишете единствено с вашите имена и имейл адрес, по този начин вие се съгласявате, че от JYSK можем да се свържем с вас с информация относно играта.
За да участвате имате нужда от валиден имейл адрес. Не може да се запишете за играта повече от веднъж. Всеки опит за измама или нарушаване на правилата ще доведе до отписване от играта.

Онлайн бюлетин

Със записването си за играта вие автоматично се записвате и за нашия онлайн бюлетин, с който ще получавате нашите невероятни оферти, вдъхновение и още много директно на вашата поща – вижте правилата и условията тук. Ако искате да се отпишете, можете да направите това бързо и лесно, като последвате препратката в някой от нашите имейли.

Лични данни – награди и печеливши

Печелившите трябва да предоставят своите имена, имейл адрес и магазин в който биха желали да използват ваучера, в случай че спечелят. Ще се свържем лично с всички печеливши на предоставения от тях имейл адрес. Всички печеливши ще бъдат публикувани на JYSK.bg с име и фамилия. Наградите не могат да бъдат заменени за паричния си еквивалент.
Служители на ЮСК БУЛ ЕООД и Juhlsen.com A/S, както и техните семейства не могат да вземат участие в играта.
Ако имате въпроси относно играта, можете да се свържете с нас на ral@jysk.com. 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *