ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете NESTLÉ® NAN® Comfortis 3

Най-важната задача за всеки родител е отглеждането на здраво и щастливо дете. През последните години лекарите доказват съществуването на пряка зависимост между физическия комфорт и емоционалното състояние на малчуганите.  Затова  

спокойното стомахче = щастливо бебе

Знаеш ли, че пробиотиците допринасят за развитието на оптимална чревна флора в организма на малкото дете? Те спомагат за поддържането на здрави храносмилателна и имунна системи, а наличието на полезни бактерии в микрофлората е от изключително важно значение, тъй като защитава организма от болестотворни бактерии и инфекции.

А знаеш ли как се казва пробиотикът в NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 и как да приготвяш млечната напитка така, че да го запазиш? 

Ако си родител на дете на възраст между 12 и 24 месеца, включи се в нашата игра*. Отговори правилно на въпроса ни в периода от 27 март 2017 г. до 09 април 2017 г. На 10 април на томболен принцип ще изберем един от вас, който е дал правилен отговор, а наградата ще бъде една кутия NESTLÉ® NAN® Comfortis 3. Използвай нашия жокер, който ще откриеш ТУК.  Smile

* Играта „Подкрепи стомашния комфорт на своето дете с NESTLÉ® NAN® Comfortis 3“ се провежда във форум BG-Mamma.com и се организира от „Нестле България АД“.  Продължителността на играта е две седмици, с начало 27.03.2017 г., 11:00 ч. и край 10.04.2017 г., 00:01 ч. На 10.04.2017 г. на томболен принцип ще бъде изтеглен един от участниците, които са дали правилен отговор. Името на печелившия ще бъде обявено на страницата на играта във форума. В срок от 5 дни печелившият трябва да се свърже с екипа на BG-Mamma на e-mail: igra@bg-mamma.com, като напише потребителското си име, електронната поща, с която е регистриран във форума, и координати за получаване на наградата (имена, адрес и телефон за обратна връзка). Ако след определения петдневен срок липсва обратна връзка от печелившия, той ще бъде уведомен чрез лично съобщение. 

ЗАБЕЛЕЖКА: Световната здравна организация (СЗО) препоръчва ексклузивното кърмене през първите 6 месеца и продължаване на кърменето възможно най-дълго след това. 
Млеката за малки деца са създадени да посрещнат хранителните нужди на здрави малки деца на възраст над 1 година и не са предназначени за кърмачета.
NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 е висококачествена обогатена млечна напитка за малки деца след  12-ия месец. NESTLÉ® NAN® Comfortis 3 не e заместител на майчината кърма.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *