ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 раници Ferrarri и 18 ваучера за гориво на стойност 50 лева от Shell

Стартер отново ти дава възможност да спечелиш големи награди – 50 лв. за гориво в Shell и оригинални раници Ferrarri! 
От 15 март до 4 април включително всеки ден можеш да се включиш в играта „Виж с кого се срещнах в Shell“! Заповядай в някой от любимите ти търговски комплекси Shell! Покани на среща в Shell любим човек, насладете се заедно на превъзходното кафе и кафе-специалитети там, или просто се запознай с някой усмихнат непознат, и се снимайте заедно! Изпрати ни снимката, като се регистрираш за играта и слушай БГ Радио! Всяка сутрин Симо и Богдана ще се обаждат на произволно избран участник, за да ни разкаже с кого се е снимал в Shell, и да спечели наградата – ваучери на стойност общо 50 лв. за гориво в Shell!  А ако на снимката сте повече от двама или цяла компания, то тогава може да спечелите, освен дневната награда от 50 лв., и седмичната – ваучери за гориво на стойност 50 лв и оригинална раница Ferrari, за която Симо и Боги ще теглят томбола всяка сряда в периода на играта!
Очакваме твоите усмихнати снимки от любимия ти търговски комплекс Shell до 4 април! И обърни внимание – нека на снимката се вижда със сигурност, че е направена  в някой от обектите Shell!
Shell България обновява своите търговски комплекси, за да ги превърне в предпочитано място за отдих и срещи по време на път. Клиентите на Shell вече могат да се възползват от удобство и комфорт в обекти от висок клас, с разширен deli2go продуктов асортимент,  качествена, здравословна и вкусна храна, която включва свежи салати, топли сандвичи и прясно изцедени сокове. Обновените търговски комплекси Shell разполагат с нови кътове за отдих, а осем от тях разполагат и с тераса, тъй като качествената почивка по време на път е от съществено значение за сигурното и безопасно пътуване. Новите кътове и тераси ще са на разположение на клиентите на Shell България както за почивка, така и за организация на срещи с приятели, бизнес партньори или хора със сходни интереси под формата на семинари, работилници и клубни срещи. Паркингът към реновираните обекти е по-голям и леснодостъпен, а броят на касите е увеличен, за да бъде обслужването по-бързо. Предлага се и безплатен Wi-Fi.
Обновяването е част от дългосрочен проект, започнал в края на 2016 г., който цели да обхване по-голямата част от мрежата от търговски обекти на Shell. Реновираните 13 търговски комплекси са с нов интериор, като основен акцент е уютът. Те се намират в Русе, Бургас, Хасково, Велико Търново, магистрала Тракия (в района на гр. Пловдив) и София, като до края на годината се предвижда реновирането на още обекти.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *