ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете филтрираща кана Аквафор „Престиж“

Скъпи приятели, с удоволствие ви съобщаваме, че от днес 17.03.2017г. до 31.03.2017г (включително), имате възможността да се включите в нашата Фейсбук игра!

Участвайте и спечелете филтрираща кана Аквафор „Престиж“ (кобалтово-син или вишнево-червен цвят) с включен един филтриращ модул Аквафор В100-5 в комплекта! 

-= КАК ДА УЧАСТВАМ? =-

1. Харесайте нашата страница „Аквафор България“ (ако не сте го направили преди това) –https://www.facebook.com/aquaphor.bulgaria 
2. Споделете и харесайте нашата публикация. Публикацията може бъде споделена по 1 (един) път всяка седмица преди края на играта, като така ще удвоите шансовете си за успех!
ВАЖНО: Споделената публикация на стената Ви трябва да е видима за всички потребители защото в противен случай няма да можем да я видим и съответно отчетем участието Ви!
-= КАК ЩЕ БЪДЕ ИЗТЕГЛЕН ПЕЧЕЛИВШИЯТ? =-
Печелившият ще бъде изтеглен посредством филтриране резултатите от играта (дали са били изпълнени всички условия) и следователно избран, посредством онлайн приложение за избор на случаен принцип от списък с всички участвали (http://www.miniwebtool.com/random-line-picker/)
Победителят ще бъде изтеглен в 17:00ч. на 31.03.2017г. , а подаръкът доставен безплатно!
УСПЕХ!


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *