ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пролетен цвят лак от колекция Калейдоскоп на SNB Professional

Сигурни сме, че и Вие, точно като нас, нямате търпение пролетта да залее градските пейзажи с ярко слънце и пъстри цветове. За всяка от нас тя носи различно усещане, емоция и очакване, но в едно жените много си приличаме – обичаме да добавяме към колекцията си от лакове поне един нов цвят за всеки нов сезон и ни харесва да „обличаме“ маникюра и педикюра си във вълнуващи нюанси, които ни зареждат положително и ни карат да се чувстваме по-така. 

Без да губим време, Ви каним да погледнете през цветния калейдоскоп на новия сезон и да се потопите в емоцията от цветове, който ще Ви завладее с 
Не сме изневерили на традицията нашите цветове да носят красиви български имена, като този път те са
 ВЕНЦИСЛАВ  ЗОЯ  ГЕРГАНА  ДИЛЯНА  СИМЕОН  ТАТЯНА  и заедно са спектърът на цветния калейдоскоп на новия сезон. 
Всеки от тях има своята индивидуалност, харизма и темперамент. Точно като всяка от нас, независимо от кое кътче на България е.


Сега имате възможността лично да се сдобиете с актуален цвят, с който да „облечете“ маникюра си в пролетно настроение от колекция КАЛЕЙДОСКОП. 

От 20 до 29 март 2017 г. (включително) напишете като коментар под настоящата тема името на онзи от шестте цвята лак за нокти от колекцията, който Ви харесва най-много. 

На 30 март 2017 г. в томбола на случаен принцип ще бъдат изтеглени шест от всички участници и всеки от късметлиите ще получи като подарък този лак за нокти от колекция КАЛЕЙДОСКОП, който е посочил в коментара си. 
И това не е всичко! Към всеки от шестте подаръка ще добавим по една Основа за лак SNB Professional, защото използването ѝ е задължително. Тя предпазва естествените нокти от нежелано оцветяване и увеличава дълготрайността на лака. 

Успех! 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *