ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете ел. четец, слънчеви очила, колие Swarovski, мини степер и ваучери от Верея

Промоцията “ Зарадвай любимата супер жена“ (наричана за краткост по-долу „ИГРАТА“) е организирана от Обединена Млечна Компания АД със седалище гр. Пловдив и адрес на управление: Пловдив, бул. Дунав 3, (наричана за краткост по-долу „ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА“). Организацията на промоцията се осъществява с помощта на Дигитална агенция Уот Иф.

Участниците в играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на описаните по-долу правила на игра, наречени Официални правила на играта.

Играта е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България, с регистриран профил в Facebook.

Играта стартира в на 08.03.2017 г. и продължава до 23:59:59ч на 29.03.2017 г. Всяко участие съгласно механизма на играта по т. 7 след изтичане на този период няма да бъде валидно.

Участвайки в настоящата Игра, потребителите имат право да участват за спечелването на:
  ГОЛЕМИ НАГРАДИ:
 • Общо 1бр. Ваучер за слънчеви очила на стойност 150 лв. от Opticlasa
 • Общо 1 бр. Електронен четец Kindle All-New eBook 6″ Glare-Free 2016
 • Общо 1 бр. Оригинално колие Swarovski с лебед
 • Общо 1 бр. Ваучер за онлайн магазин Гама Елит на стойност 150 лв
 • Общо 1 бр. Мини степер inSPORTline Cylina за домашна употреба
  ГОЛЕМИ НАГРАДИ:
 • Общо 20 бр. аксесоари за чанта

 1. Играта се организира в Интернет, в приложение, собственост на Организатора, намиращо се на адрес: https://superwomen.vereia.bg
 2. За да се включи участник в Играта, той трябва да се логне в приложението с профила си във Facebook и да изпрати на свой приятел персонализирана картичка, като за целта е необходимо да го публикува на стената му или да го изпрати по имейл. Участниците могат да изпратят картичка на приятел неограничен брой пъти като по този начин приятелят, получил картичка участва за голяма награда, а участникът, изпратил картичката се включва в томбола за малки награди
 3. Всички печеливши ще се обявят на страницата в секция спечелили на 31.03.2017г.

 1. Тегленето на печелившите за съответните награди се извършва на принципа на случаен избор с ползването на специална компютърна програма. Организаторът няма да ползва тази програма или каквито и да е други процедури и алгоритми по начин, който позволява да се предопредели резултатът от проведеното случайно теглене на печелившите.
 2. При възникване на технически проблеми в интернет страницата https://superwomen.vereia.bg обявяването на победителите ще се извърши след окончателното им отстраняване.
 3. В томболата участват всички потребители, които са се включили, спазвайки механизма на участие в Промоцията, описан в т. 6 по-горе.
 4. Организаторът си запазва правото да дисквалифицира участник по своя собствена преценка, когато установи, че някое от настоящите Официални правила на Играта не е спазено или при установяване на опити за манипулиране на Играта.
 5. Наградата ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на имейл на igra@vereia.bg следните данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградата ще бъде доставена в срок от 30 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители.
 6. Регистрацията на участник в Играта ще се счита за невалидна, ако имената, подадени от него при предоставяне на данни, не съвпадат с тези от личната му карта.
 7. При получаване на наградите печелившите са длъжни да удостоверят с документ, че имат навършени 14 години към 08.03.2017 г.
 8. Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници. Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакт или некореспондиращ, непълен или неточен e-mail, или адрес за доставка на награди.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *