ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете пет червила Max Factor Velvet Mattes

ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА 
Играта „Max Factor Velvet Mattes ” е с период на провеждане 10.03-12.03.2017г. включително. 

ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА 
Everet Sofia LTD 

УЧАСТНИЦИ 
В играта могат да вземат участие всички лица, спазили условията за участие в играта, които са фенове на фирмената страницата на dm България във Facebook www.facebook.com/dmBulgaria и не са служители на дм България ЕООД или на Everet Sofia LTD, със седалище и адрес на управление: ул. Миле Попйорданов 18, ет. 2, 1619 София, България. 

НАГРАДИ 
Наградата, която могат да спечелят участниците в играта, е едно от общо пет броя червила Max Factor Velvet Mattes. Един потребител от един Facebook профил може да спечели само един продукт Max Factor Velvet Mattes. Наградата не може да бъде заменена, не се изплаща и номиналната й стойност. 

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ 
Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва: В играта може да участва всеки, който таг-нe (отбелeжи) приятелка, която би искала да пробва новите матови червила Max Factor Velvet Mattes, в коментар под снимката с обявлението на играта, качена на стената на Facebook страницата на dm България в периода 10.03-12.03.2017г. включително. Всеки потребител от един Facebook профил може да участва само с един отговор под снимката на играта на стената на фен-страницата на dm България. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ 
Печелившите ще бъдат определени на 15.03.2017г. в присъствието на тричленна комисия в Централата на dm България. Заедно с имената на печелившите участници ще бъдат избрани и имената на трима резервни такива. Имената на печелившите участници ще бъдат обявени на фен-страницата на dm България във Facebook на https://www.facebook.com/dmBulgaria най-късно на 20.03.2017г. като публикация на стената и като коментар под снимката с обявлението на играта. 

Печелившите участници ще бъдат информирани за това в срок до 21.03.2017г. включително до края на деня, че печелят награда, чрез лично съобщение във Facebook или чрез отбелязване/таг на името им в коментар под снимката на играта, ако настройките на личния им Facebook профил позволяват това.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ