ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете енергизиращ дневен крем VICHY IDÉALIA

Играта продължава до 16 март 2017 г.

Всички ние живеем на бързи обороти. Бързаме за работа, да вземем децата от училище, да ги закараме на плуване, да приготвим вечерята, да излезем с приятелка и т.н., и т.н. Много задачи, а само 24 часа, в които да ги разпределим, като е желателно да включим и малко сън, разбира се. И макар че нездравословните изкушения ни дебнат на всеки ъгъл, все повече момичета обръщат поглед към различни здравословни практики, продукти, храни и напитки, които да впишат в своето ежедневие и да заредят тялото си с качествено гориво. Осъзнали са, че за да работят, за да бъдат максималко ефективни през целия ден и да изглеждат добре, трябва да се погрижат качествено за себе си.
Малките тайни за освежаване и прилив на енергия са временно решение, което би ни спасило за момента, ала какво се случва с нашата кожа? Тя изглежда здрава, красива и сияйна, докато се смеем, храним, танцуваме и обичаме… Но всяка дейност и момент от живота отнема по малко от качеството й. За да запазим кожата си сияйна и красива, VICHY създаде нова серия енергизираща грижа IDÉALIA. А ние ще зарадваме три от вас с дневния крем от серията, като единственото условие за участие е да се регистрирате в нашия Клуб на момичетата.
Несъмнено забързаният начин на живот е фактор, който влияе на кожата ни точно както стресът, замърсяванията, умората, храненето и т.н. Лаборатории VICHY са изследвали механизмите, стоящи зад уморената кожа, и вдъхновени от тази експертиза, създават комплекс, базиран на суперхрани. Така се ражда новото поколение грижа за кожата IDÉALIA. Ден след ден кожата възобновява енергията си, признаците на умора намаляват, тенът е изравнен, фините линии са изгладени и сияйността е възвърната. Кожата ни е напълно освежена в пълен синхрон с нас и с желанието ни да изглеждаме добре.
Благодарение на комплекса от боровинки и екстракт от ферментирал черен чай новата формула на дневния крем IDÉALIA осигурява на кожата най-ефикасното средство, за да се пребори със стреса и да запази сиянието си през целия ден.
Освен дневен крем, предлаган в два варианта за суха кожа и за нормална до смесена кожа, серия включва и серум с озаряващо действиеизглаждащ и озаряващ гел-кремвъзстановяващ нощен гел-балсамBB крем и крем за околоочния контур. Всички продукти са обогатени с Термалната минерализираща вода VICHY. Тя балансира, подсилва и регенерира кожата ни, защитавайки я от различни вредни влияния.
Не забравяйте да се регистрирате за участие в нашия Клуб на момичетата. Три дневни крема VICHY IDÉALIA очакват своите притежателки!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *