ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 комплекта червило и спирала Mark от Avon всеки ден

Тази седмица Блондинките са ярки, цветни и много уверени! Тайната е в Mark – новата колекция гримове на Avon
 
Слушайте „Шоуто на блондинките“, отговорете на въпроса във фейсбук и може да спечелите една от петте дневни награди от Avon: комплект червило и спирала от новата серия гримове – Mark. 

Червилото за обем Avon Mark Plump It не просто осигурява 3D омбре ефект върху устните, но и ги прави сочни и обемни. Революционната формула изглажда и стяга, благодарение на естествените екстракти от ретинол и кофеин. За да срещне нуждите на всички модерни и смели момичета, Avon Mark разнообразява цветовата си гама с дръзки, наситени нюанси.
 
Иновативната спирала Avon Mark Spectralash осигурява до осем пъти по-плътни мигли без ронене, натрупване или размазване. Само сега можете да създадете обем по собствено желание, благодарение на тристепения апликатор.
 
Новата колекция Mark се отличава с ярки цветове, смели комбинации и много увереност. Лице на колекцията е дръзката Поли Генова, а партньорството й с козметичната компания ражда ражда най-скорошния й хит – „Споделяме едно сърце“. 
 
Разнообразната гама на Avon Mark включва избрани продукти от декоративната козметика, които се отличават със своите смели цветове и дълготрайност. Създадени, за да подчертаят личния стил, те са за всички онези момичета, които обичат да бъдат различни и забелязвани. 
 
Ние вдъхновяваме. Ти твориш! 
 
Официални правила за участие и срок на промоцията: 06-10.03.2017

2 comments

  • Аз искам червилото и спиралата не че нямам но искам от същата марка а пък при мен няма

    • Играйте и спечелете

      Здравейте, радваме се, че проявявате интерес към игрите, които събираме и публикуваме. Ние не събиаме игрите с награди на едно място и не сме организатор на посочената от Вас игра. Пълна информация за това как функционира нашата страница можете да намерите тук – https://www.igraiteispechelete.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bd%d0%b0%d1%81. За да участвате в тези игри, трябва да посетите линка за участие и да се включите от там. Поздрави

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *