ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечели едни от 8, най-емблематичните кецове този сезон от BUZZ

Ако има игра с награди, за която си струва да викнем 3 пъти УРА!, но много силно и много щастливо, на самия праг на Пролет 2017, то това е точно тази!

Защото обичаме леката си стъпка по софийските тротоари, когато е топло. Когато носим нови кецове, когато тези кецове се събират и разделят с всичко в гардероба ни, ден след ден, в най-невъобразими шик и секси комбинации. 
Познавате страстта ни към кецовете, носим ги непрестанно, имаме по много, пращаме последния желан модел в писмото до Дядо Коледа, задължителни са ни за Първа пролет, умираме за тях в комбинация с къси шорти и тишърт през август, спасяват ни от дъжда през октомври. Всесезонна любов, която сега ще споделим с вас.   
Съвместно с Buzz Sneaker Station, в които откриваме най-доброто от кецовете за новия сезон, правим възможно днeс и в следващите дни, заради Празника и просто защото е Пролет, три от вас, нашите читателки, да спечелите по един от любимите си чифтове за Пролет 2017! 
Ето как: избрахме от Buzz Sneaker Station 8-те най-любими на Редакцията чифта от новите колекции на гигантите – Adidas, New Balance, Nike и Converse. Ако и вие сте маниачки на тема кецове, в което се заклеваме в тази секунда, знаете добре, че кецовете в BUZZ са КЕЦОВЕТЕ.  
От избраните от нас 8, които ви представяме тук по-долу по ред, и в следващите дни в наши лични стилови интерпретации, вие трябва да изберете своя най-любим и най-желан модел. След което да споделите кой е той, като го опишете с точното наименование и добавите следните хаштагове: #buzzbulgaria #buzzwomen #viewsofia.
След 8 дни, на 8 март в 3 следобед, три от вас, най-щастливи сред щастливите, ще си тръгнат със СВОЯ чифт от Buzz Sneakers Station.   
И така, да обобщим: представяме най-доброто по нашия вкус от BUZZ за новия сезон, а вие посочвате своя ФАВОРИТ, този, който искат да бъде ваш – МНОГО, СЕГА, В ТОЗИ МИГ, ЦЯЛА ПРОЛЕТ!
Изберете своя модел, споделете, коментирайки, кой е той, придружете със съответните хаштагове #buzzbulgaria #buzzwomen #viewsofia, и се възползвайте от широкия спектър за изпращане на отговорите:

– коментар във Фейсбук

– коментар под статиите

– мейл на igra@viewsofia.com

И очаквайте нашите стилови интерпретации, по една на ден, от утре, всичките осем мечтани чифта. А подробните условия на играта виж ТУК!
Срокът за избора ви – 8-ми март, 12 на обяд.  А сега по ред нашите, респективно ваши:


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ