ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете комплект от 20 продукта декоративна козметика от Lilly drogerie

В навечерието на най-женския месец от годината, Lilly drogerie ще направят страхотен подарък на една от слушателките на Радио FM+: комплект от 20 топ продукта на марката декоративна козметика ЛУМС.
 
Как може да си го спечелите?
 
Слушайте Радио FM+ и то внимателно! Когато чуете песента на Рой Орбисън “Pretty Woman” от едноименната кино лента, изпратете имейл на prettywoman@fmplus.net, като отбележите точния час на нейното излъчване, вашето име и телефон за връзка. 
 
Lilly и Радио FM+ ще направят този 8 март за една от вас уникален и незабравим!
 
 
Верига Lilly drogerie работи на територията на България от началото на 2010 г. и към момента има над 62 обекта на територията на страната, като всяка година броят на обектите се увеличава. Целта е Lilly да e все по-близо до своите клиенти и да предложи уютно и приятно място, в което всяка жена да има своите 15 минути удоволствие. 
 
Лили Дрогерие създава, развива и предлага собствени марки продукти, които се характеризират с отлично качество и разумни цени: SOLEVITA, VELNEA, LILLY, Mamma&Baby, Watte & Watte, Moe 28 и други, които може да се намерят във всеки обект на веригата. 
 
Най-новото попълнение към собствените марки продукти е серията декоративна козметика LLUMS, която се произвежда в няколко европейски предприятия, специализирани в производството на висококачествена декоративна козмтика. 
 
Успехът на Lilly е резултат от удовлетворението и доверието на самите клиенти. 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *