ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете награди от витамини Марсианци

Мини-играта “Марсианци с награда мултивитамини Марсианци Имунактив и подарък Марсиански челник” се провежда на Facebook (Фейсбук) страницата Марсианци ( https://www.facebook.com/marsianci….) с Изпълнител ”Експлора България” ООД и Организатор „Валмарк България” ЕООД.
Вземайки участие в мини-играта на Facebook (Фейсбук) страницата на Марсианци (https://www.facebook.com/marsianci….), Участниците се съгласяват с изложените по-долу Правила за провеждане на мини-играта (“Официални Правила”) и се задължават да ги спазват.
Участието в играта не е обвързано с покупка.
Механизъм
За да се включи в мини-играта, Участникът трябва да напише в коментар кое от трите Марсианчета изобразени във визията би станал добър приятел на детето им. На 09.02.2017 г. на случаен принцип ще бъдат изтеглени 3-ма родители-късметлии, които ще спечелят като награда имунопакет с 2 опаковки Марсианци ИмуноФорте.
Периодът на мини-играта е от 27.02.2017 г. до 23:59 часа на 05.03.2017 г.
Право на участие
Мини-играта е отворена за участие на всички физически лица, навършили 18 години, на територията на България, с изключение на служителите на ”Експлора България” ООД и „Валмарк България” ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, родители и съпрузи). Не се допуска участие от фалшиви профили и посредством всякакви други методи, с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има право незабавно да дисквалифицира участници.
Награждаване
Награди – 3 (три) броя опаковки с желирани витамини Марсианци Гъми ще бъдат изтеглени на томболен принцип чрез специален софтуер, в присъствието на 3 (трима) служители на Изпълнителя, като за целта се съставя и Протокол. Тегленето и обявяването на печелившите ще се състои на 06.03.2017 г.
Един участник може да спечели само 1 бр. награда.
Печелившите участници са 3 (трима) и ще бъдат публикувани в пост на Facebook страницата Марсианци, на 06.03.2017 г. Имената им ще бъдат обявени и в коментар под поста, обвързан с мини-играта на Facebook страницата Марсианци.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *