ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете кемпер Masis MSC на стойност 46 000 лв.

НАГРАДА
ЛУКСОЗЕН КЕМПЕР “MASIS MSC”, който ще бъде специално произведен за Победителя и оборудван с: Предни ротиращи седалки,  Абсолютно нови мебели, Голяма маса за 4 човека, Задна седалка с 2 места, Кухненски кът с газов котлон и мивка Thetford със стъклен капак, Хладилник с фризер Thetford работещ на Газ/12/220v., Баня и тоалетна Thetford, Газов бойлер, Отоплителна газова печка Truma, Озвучителна система Pioneer, Декоративно LED осветление, Контрол панел, Резервоари за чиста и мръсна вода, Тягов акумулатор, Инвертор 12/220v. Голямо легло, Малко легло. На победителя ще му бъде дадена възможност да избира: Цветовете на мебелите, Цветовете и материалите (дамаска, еко кожа) на меката мебел. Автомобилната база, с която ще се оборудва кемперът е: Fiat Ducato, Peugeot Boxer или Citroen Jumper, произведена между 2009 и 2012 г. 
МЕХАНИЗЪМ НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
ПЕРИОД НА ПРОВЕЖДАНЕ НА ИГРАТА
04.02.2017 г., 10:00 ч. – 30.06.2017 г., 10:00 ч. Тегленето на печелившия ще се проведе на 1 юли 2017 г., от 10:00 часа, в присъствието на Нотариус, чрез специална софтуерна програма. Победителят ще бъде обявен в сайта на организатора www.masismobile.eu и в страницата на организатора в социалната мрежа Facebook. Организаторът си запазва правото да удължи срока на провеждане на играта до изчерпване на количества тениски „MASIS ТЕНИСКА”, чийто брой е 4000. Организаторът ще съобщи на уеб страницата си www.masismobile.eu новата дата, на която ще бъде извършено тегленето на печелившия.
УЧАСТНИЦИ В ИГРАТА
Правилата на играта са задължителни и еднакви за всички участници, както следва:
В играта могат да вземат участие всички пълнолетни лица, които са направили поръчка на тениска „MASIS ТЕНИСКА” чрез онлайн платформата на уеб страницата на организатора www.masismobile.eu , автоматично участва в Томболата за спечелване на ЛУКСОЗЕН КЕМПЕР “MASIS MSC”. В Томболата не могат да участват лицата участващи в разработването и управлението на томболата, както и членове на семействата им и приятели. В случай, че Организаторът открие нередовен участник, то той има право да не го допусне до участие при тегленето на наградата.
ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА
Наградата се получава само и единствено лично от Печелившия.
В рамките на 15 календарни дни от изтеглянето на Печелившия, същият се задължава да посети офиса на Организатора на адрес в гр. Варна, ул. „Петко Стайнов” 12, където ще бъдат обсъдени последващите детайли по получаването на наградата. Организаторът си запазва правото, в случай, че Печелившият не се яви в офиса на организатора за уреждане на допълнителните въпроси по получаването на награда, в посочения срок, да не връчва съответната награда. Печелившият, може да получи наградата си след уреждането на всички административни въпроси в това число сключване на договор с нотариална заверка на подписите за прехвърляне на собствеността върху наградата. Всички нотариални такси се плащат от Организатора. 
ОБЩИ УСЛОВИЯ
Доставката на „MASIS ТЕНИСКА“ се извършва чрез куриерска фирма Еконт с наложен платеж за сметка на купувача на посочения от него адрес или офис на куриера, като купувачът се задължава коректно да заплати и да получи продукта. Всеки участник е длъжен да запази „MASIS ТЕНИСКА“ до тегленето на томболата. 
Организаторът се задължават да уведоми печелившия чрез телефонно обаждане на номера, който участникът е заявил при покупка на тениската. Организаторът на играта не носи отговорност за погрешно заявена информация от участниците.  Ако в рамките на 5 минути от изтеглянето на печелившия, Организаторът не успее да се свърже с него, се извършва ново теглене.
Участник в играта, спечелил Наградата, съгласно тези условия и правила, няма право на замяна на спечелената награда с паричната й равностойност.
Организаторът определят всички характеристики на превозното средство. Наградата се присъжда „както е“, без обезпечение или гаранция, директни или косвени, изрична или подразбираща се. 
Всички разходи свързани с участието на Участника в играта, като достъп до Интернет мрежата, посещаването му във Варна, разходи свързани с приемане или употреба на наградата, заплащане на данъци за наградата, регистрация и застраховка на наградата, са за сметка на Печелившия.
С участието си в играта участниците се съгласяват изцяло с настоящите условия и правила, в това число за предоставянето на личните си данни съгласно предвиденото в тях и при спазване на всички изисквания на Закона за защита на личните данни. Организаторът поема задължението, съгласно правилата на Закона за защита на личните данни, да събира и обработва личните данни, предоставени от участниците в Играта, единствено по повод и във връзка с Играта. С участието си в настоящата Игра, Печелившият се съгласява неговите имена, населено място и снимка да станат публични и да бъдат използвани в аудио, печатни и/или видео материали от Организатора, без допълнително заплащане за това.
Всички търговски марки използвани тук, са собственост на съответните им собственици. Производителите на наградите, предлагани в тази Томбола не спонсорират или подкрепят тази игра и не са свързани с Организатора по никакъв начин.
Настоящите условия са публикувани на адрес: www.masismobile.eu с цел тяхната общодостъпност. Организаторът на играта си запазва правото да променя настоящите условия и правила за провеждане на играта.
ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА
“МАСИС ТРЕЙД” ЕООД 
Телефон за контакти: 0878 13 80 90

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *