ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3D писалка Myriwell LCD и 10 телескопа

Конкурсът “Изворът“, наричан по-нататък „Конкурса“, се организира и администрира от „Амекси“ ООД, наричан по-нататък „Организатор“, а се възлага от „Кока-Кола България“ ЕООД, съвместно с Фондация „Заедно в час”.

Участниците в Конкурса са длъжни да спазват условията и разпоредбите на изложените по-долу правила на Конкурса, наречени „Официални правила“.
Официалните правила ще бъдат публикувани и ще бъдат достъпни за целия период на Конкурса на интернет адрес http://www.thesource.bg, наричан по-нататък „Уебсайта“.

Конкурсът се организира и провежда на територията на Република България.

Конкурсът е активен от 06.02.2017 г. до 26.06.2017 г. включително.

В Конкурса имат право да участват всички лица на възраст между 13 и 19 години, живеещи на територията на Република България. В конкурса могат да участват и лица над 19 г. Те ще могат да се състезават за училището, което са посочили при регистрацията и да го подкрепят чрез постигнатите резултати, но няма да могат да участват в електронното теглене и/или избиране на печелившите награди в отделните етапи. В Конкурса не могат да участват децата на служителите или служителите на „Кока-Кола България“ ЕООД, „Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“ АД, „Кока-Кола Бизнес Сървисиз Организейшън“ ЕООД, „Амекси“ ООД, Фондация „Заедно в час” и на други рекламни агенции, обвързани с Конкурса, както и членове на семействата на всички посочени по-горе лица (деца, родители).

При достигане на Уебсайта http://www.thesource.bg потребителите трябва да се регистрират, използвайки Facebook Connect, и допълнително да предоставят исканата за завършване на процеса на регистрация информация. Регистрацията е еднократен процес.
За участие в Конкурса е необходима регистрация на Уебсайта http://www.thesource.bg. Участниците посочват име, фамилия, училище, имейл адрес, населено място, пощенски адрес и мобилен телефон за връзка и уточняват дали са ученици, или искат да участват в полза на завършеното от тях училище. Приемайки Официалните правила на Kонкурса, потребителите декларират, че имат навършени 13 години, но не повече от 19 г., и имат родителско съгласие за участие в Конкурса и получаване на награда. След успешна регистрация потребителят получава правото да играе във всеки етап на Kонкурса, като по този начин получава определен брой точки. Например: Ако в един етап e заложена тематична задача, изискваща отговор, и участникът даде одобрен от модераторите отговор според условието, въпросният участник и училището, което тя/той представлява, ще получат по 5 точки. Ако друг участник сподели отговор на задача, на автора на въпросния отговор и на училището, което представлява, ще бъдат присъдени по 2 допълнителни точки. Задачите в отделните етапи на Конкурса ще бъдат както следва:

1) Наука и творчество: Сподели снимка на своя рисунка или връзка към авторско видео, качено в www.youtube.com или www.vimeo.com, опиши проведен от теб научен експеримент или представи друго научно/аристично начинание, в което си участвал. Сигурни сме, че ще успееш да ни вдъхновиш 😉

2) Моят учител: Какъв трябва да бъде добрият учител според теб? Опиши го с 5 качества 🙂

3) Моето училище: Опиши с до 50 думи своята идея за хубава промяна в училище и как ще я осъществиш.

4) Хоби/извънучилищни интереси: Сподели с думи, снимка или връзка към авторско видео, качено в www.youtube.com или www.vimeo.com какво обичаш да правиш извън училище – да слушаш музика, да играеш на игри, да спортуваш с приятели или? Ти си на ход 🙂

5) Ваканция: Разкажи ни с до 50 думи как ще направиш лятната си ваканция ползотворна.

Участниците ще могат да проследят резултатите на най-добре представящите се, а също така и своите собствени. Точките на участниците ще бъдат сумирани в края на всеки от 5-те етапа, за да бъдaт определени двамата участници с най-много точки за съответния етап.

Организаторът, Фондация „Заедно в час“ и техните партньори няма да разглеждат отговори (текстове, снимки, връзки към авторско съдържание в интернет) на задачите от съответните етапи, които:
 • са с порнографско или нецензурно съдържание;
 • не отговарят на изискванията по Раздел 4, Раздел 5 и Раздел 6;
 • увреждат права на трети лица, включително: авторски права, запазени марки, обществени и лични права или друго право на интелектуалната собственост;
 • рекламират алкохол, наркотици, порнография, тютюн, оръжия (да не се използва нито едно от посочените) или рекламират опасни действия;
 • рекламират политически идеи или съобщения;
 • съдържащи някаква лична информация за лице, различно от участника, което може да бъде разпознато (име, адрес, др.). Участниците са отговорни за всички последици от оповестяването на такава информация;
 • нарушават законите на страната или накърняват добрите нрави;
 • не са авторски;
 • препращат към порнография, неприлични действия, сексуални и/или расистки намеци или инсинуации, обиден език, клевети или грубости, просташки изказвания, обиди на тема раса, пол, религия и религиозни вярвания, възраст, сексуални намеци;
 • съдържат насърчаване към омраза, война или нетърпимост към човечеството или животните;
 • се отнасят до имена на марки, лого или търговски марки, освен тези на компанията The Coca-Cola Company; не трябва да вредят на марката или имиджа на компанията The Coca-Cola Company;
 • омаловажават компанията The Coca-Cola Company или лице, или група, участващи в Играта, или предават съобщения, които са несъвместими с добросъвестността на компанията The Coca-Cola Company.
Организаторът, Фондация „Заедно в час“ и техните партньори си запазват правото да не вземат предвид и/или да изтрият съдържанието, което считат за неподходящо и/или несъвместимо с Официалните правила, и няма да предприемат никаква комуникация или дискусия с участника или някого друг по този въпрос.
Публикувайки снимки или видеа за участие в Конкурса, участниците потвърждават, че имат съгласието за публикуване на съответния материал на всички лица, присъстващи в него.
За участие в Конкурса не е необходимо да бъдат закупувани продуктите на The Coca-Cola Company.

ОПИСАНИЕ И ТЕГЛЕНЕ НА НАГРАДИТЕ
НАГРАДИ В ЕТАП 1
7.1.1. 2 x Електронна 3D писалка Myriwell LCD (голяма награда)
7.1.2. 10 x Телескоп (награда)
НАГРАДИ В ЕТАП 2
7.2.1. 2 х Ховърборд (голяма награда)
7.2.2. 10 х Ваучер за Sport Depot на стойност 50 лв. (награда)
НАГРАДИ В ЕТАП 3
7.3.1. 2 x eBook четец Pocketbook 626 Touch Lux3 (голяма награда)
7.3.2. 10 x Външна батерия (награда)
НАГРАДИ В ЕТАП 4
7.4.1. 2 х Стерео слушалки Beats by Dre Solo HD (голяма награда)
7.4.2. 10 x Ваучер за Sport Depot на стойност 50 лв. (награда)
НАГРАДИ В ЕТАП 5
7.5.1. 2 х Колело Hoop X3 2016 (голяма награда)
7.5.2. 10 x Ваучер за Sport Depot на стойност 50 лв. (награда)

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *