ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 8 смартфона iphone 7, 400 тениски и 400 торби Lay’s


Организатор на играта „Лейс – Всеки ден е по-вкусен с усмивка” („Играта”): 
(„Организатор”)
. Организацията на Играта се осъществява с помощта на агенция „Графити ББДО АД”.

Периодът на Играта е от 13.02.2017 г. до 9.04.2017 г. Всяко участие съгласно механизма на Играта по т. 4 след изтичане на този период няма да бъде валидно.

Награди и механизъм на присъждане: 

Участвайки в настоящата Игра, Вие имате право да участвате за спечелването на една от:
 • 3.1. 8бр. iphone 7, 32Gb, black (раздава се х1 в началото на всяка седмица)
 • 3.2. 400бр. Тениска Lay’s (всяка седмица се раздават по 50бр.)
 • 3.3. 400бр. Платнена торбичка Lay’s (всяка седмица се раздават по 50бр.)

Всички награди се присъждат чрез томбола сред всички участници, изпълнили условията за участие. Изтеглянето и публикуването на печелившите е автоматично. 

Томболата за присъждане на наградата по т.3.1. се провежда 1 работен ден след края на промоционалния период. В нея участват всички потребители с поне 10 снимки с промоционална опаковка на чипсове Lay’s с усмивка. Колкото повече снимки е качил участникът, толкова повече шансове има да спечели. При качване на 10 снимки, участникът има 1 участие в томболата за теглене на награда iphone 7. При качване на 20 снимки – 2 участия и т.н. 

Томболите за присъждане на наградите по т.3.2. и 3.3. се провеждат всеки понеделник до 12,00ч. В тях вземат участие всички участници, които са качили поне една снимка с промоционална опаковка на чипс Lаy’s с усмивка. Всяка снимка дава право на едно участие в томболата. Колкото повече снимки качи участникът, толкова повече участия има в томболата. 

Един участник може да спечели неограничен брой малки награда (т.3.2. и 3.3). 

Спечелването на една или всички малки награди от един участник, не възпрепятства участието му в томболата за голямата награда по т.3.1.

За спечелването на наградите, посочени в т. 3, е необходимо:
 • 4.1 Да сте регистриран потребител в интернет страница  www.facebook.com и да имате валидна регистрация.
 • 4.2 За да участвате в играта, трябва да приемете условията на приложението „Лейс – Всеки ден е по-вкусен с усмивка“ на страницата на Lay’s Bulgaria на адрес www.facebook.com/LaysBulgaria, а за да получите награда трябва да сте спазили условията на тези Официални правила.
 • 4.3 След влизане в приложението, трябва да се регистрирате със своите имена и имейл адрес. Имейл адресът е единният идентификатор на всеки участник. Трябва да въведете валиден, реален и действащ имейл адрес. С участието си в Играта се съгласявате да получавате съобщения от името на Lay’s на посочения имейл адрес.
 • 4.4 За участие в томболите за награди по т.3. трябва да заснемете на снимка при следните условия. Трябва да заснемете снимка на промоционална опаковка Lay’s с усмивка, която замества усмивката на човек. След като сте готов, качете снимката в Галерията приложението „Лейс – Всеки ден е по-вкусен с усмивка”.
 • 4.5 Снимките се преглеждат от модератор и в случай, че противоречат на Официалните правила или имат неетично, порнографско или друго неподходящо съдържание, не се публикуват.
 • 4.6 С участието си в играта „Лейс – Всеки ден е по-вкусен с усмивка” приемате настоящите Официални правила на Играта („Официални правила”).
 • 5.1 Обявяването на печелившите се извършва по следния ред:
  • 5.1.1 за наградата по т. 3.1. – всеки понеделник, до 12,00ч за всички участници, отговарящи на условията и качили снимка до 23,59ч в неделя преди тегленето и обявяването
  • 5.1.2 за наградите по т. т.3.2., 3.3.– всеки понеделник, до 12,00ч за всички участници, отговарящи на условията и качили снимка до 23,59ч в неделя преди тегленето и обявяването
 • 5.2 Всеки печеливш ще бъде информиран чрез имейл съобщение на дадения при регистрация имейл адрес, на който съответният печеливш трябва да отговори, предоставяйки адрес за доставка на наградата в рамките на 10 календарни дни от получаване на имейл съобщението за спечелване на наградата. След изтичане на този срок спечелилият участник губи правото да получи наградата си. Нераздадените награди ще бъдат използвани от Организатора за бъдещи промоционални активности.
  • Организаторът умолява всички участници стриктно да проверяват своята пощенска кутия, както и „SPAM” (СПАМ) директория за получен от нас имейл!
  • Организаторът не носи отговорност, в случай че изпратеният уведомителен имейл попадне в „SPAM“ директорията на пощенската кутия на участник.
  • Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата в определения срок!
  • Организаторът не носи отговорност, ако спечелил участник е пропуснал да забележи съобщението за спечелването на наградата и/или не е потвърдил наградата си в 10 календарни дни от получаване на имейл известието.
  • Забранени са всякакви манипулации, опити за манипулации и използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично“ вместо Участниците и други подобни злоупотреби. Всеки Участник, който се опита да наруши или наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора. Нарушение изрично включва действия за: а) получаване на повече от една регистрация от едно лице и от един електронен адрес; б) използване на повече от един електронен адрес от едно и също лице за участие в активността; в) използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността; г) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Официални правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организатора, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит за нарушаване или реално нарушение на правилата на активността.
 • 5.3 Участниците нямат право да претендират за изплащане на левовата равностойност или равностойността в каквато и да е друга парична единица на предоставената награда.
 • 5.4 Наградите ще бъде доставена по куриер след предоставяне на необходимата информация от печелившите, а именно изпращане на данни за куриер: трите имена, точен адрес с пощенски код, телефон за връзка. Наградите ще бъде доставена в срок от 40 работни дни след претендиране и предоставяне на необходимите данни от страна на печелившите потребители. 

  При тегленето на голямата награда по т.3.1 се тегли 1 победител и 10 резерви, които се публикуват. В случай че победителя не заяви получаването й в срок, губи наградата си. Организаторът се свързва с първата резерва, която трябва да заяви участието си до 10 календарни дни. Ако това не се случи, организаторът преминава към втората резерва и т.н. докато не се изчерпи списъкът с резерви.
 • ЗА УЧАСТИЕ В ИГРАТА, КЛИКНЕТЕ ТУК

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *