ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 5 смартфона iPhone7 и 1000 тениски Dove

“Moята Красота. Това съм аз” („Кампанията“) се организира от Юниливър България ЕООД („Организатор“), за маркaтa Dove и се провежда със съдействието на агенция „Страта Промо“ ЕООД

“Кампанията” се провежда на територията на Република България, в периода 14 Февруари 2017г – 31 Март 2017г. включително.

Участник в Играта може да бъде всяко лице, навършило 16 години към датата на стартирането й, което живее на територията на Република България, с изключение на служителите на „Юниливър България“ ЕООД и „Страта Промо” ЕООД, както и членове на техните семейства (деца, съпрузи и родители).

КАМПАНИЯТА СЕ РАЗДЕЛЯ НА ДВЕ ЧАСТИ
1) Кампания, в търговската мрежа с моментни награди – Taзи част от кампанията е обвързана с покупка на продукти Dove и е валидна само при наличието на промоутъри на Dove в магазините.
2) Национална кампания с награди на томболен принцип – Taзи част от кампанията не е обвързана с покупка на продукти Dove.
Механизъм на кампания, в търговската мрежа с моментни награди
При закупуването на два продукта с марката Dove клиентът, чрез скреч карта, участва за някоя от следните награди: Dove продукт, тефтер или чадър.
В промоцията участват комбинации от Dove продукти (Важно: два Dove твърди сапуна, както и Dove подаръчен комплект се зачитат за един продукт)
След покупката на два продукта с марката Dove, клиентът представя копие от касовата си бележка на промоутъра на Dove в магазина и взима скреч карта от него. Скреч картата се избира от клиента на случаен принцип. В случай на печеливша скреч карта, клиентът получава своя подарък от промоутъра на Dove.
В промоцията в търговската мрежа участват супермаркети и хипермаркети, както и магазини от модерна търговия, само когато в търговския обект има промоутър на Dove. Работното време на промоутърите е:
Kaufland, Фантастико, Billa – петък от 16:00ч до 20:00ч; събота от 11:00 до 14:00ч. и от 15:00ч до18:00ч, неделя 11:00ч-15:00ч.
Lilly, DM, Pharmastore, Remedium, Тонита93 , Лекси, Аромати, АВ Попова, Севън С, Елитис, Симона, Фантазия, Ivex98, Mira, Финес, PM Market, Димар, Болеро, Юнекс – петък 14:00ч-18:00ч, събота 11:00-14:00ч и 15:00-18:00ч, неделя 11:00-15:00ч.
ПРАВИЛА ЗА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ С НАГРАДИ НА ТОМБОЛЕН ПРИНЦИП
1. Място и срок за участие:
а. „Кампанията“ се провежда на адрес www.dovemybeauty.bg („Сайта“) – официален канал за комуникация
б.„Кампанията: стартира на 14.02.2017г. и продължава до 31.03.2017 включително.
в. Участието в тази „Kампания“ включва автоматично, пълното познаване и приемане на условията на този Официален правилник.
Участващи:
Участието в „Кампанията“ за наградите НЕ е обвързано с покупка.
Всеки участник, който отговаря на условията, описани в раздел III, има право да участва.
Награди:
– 1000 броя брандирани тениски
– 5 броя iPhone7
Механизъм за участие: За да се вземе участие за награди, всеки желаещ е длъжен да изпълни следните условия:
а. Да посети интернет адрес www.dovemybeauty.bg, да се регистрира чрез фейсбук профила си и да потвърди, че е съгласен/а с настоящите правила. Участникът декларира, че предоставените при регистрацията лични данни са верни;
б. Да качи своя лична снимка, следвайки инструкциите в „Сайта“
в. Да сподели снимката публично на фейсбук стената си;
в. Всеки участник, веднага след като качи снимка разбира дали печели (или не печели) тениска;
г. За да участва в томболата за 5 броя iPhone7, участникът трябва да събере не по-малко от 30 харесвания на снимката си в галерията на “Сайта“;
Важно:
– Ако един участник е качил повече от една снимки, то за участието му за голямата награда НЕ се сумират общите харесвания от всички снимки, а се взимат предвид по отделно харесванията за всяка една снимка;
– Независимо от броя качени снимки, всеки участник в „Кампанията“ има право да спечели не повече от две награди (една тениска и един iPhone7);
– Участник, спечелил тениска има право да участва в томболата за iPhone7, ако събере над 30 харесвания;
– Всеки участник може да качи не-повече от 10 снимки за целия период на кампанията.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *