ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете преса за коса Philips

Всеки ден тук ще намирате по един въпрос. Напишете ни правилния отговор, името си и телефон за връзка на zora@radiofresh.bg и в края на играта един от вас ще спечели наградата – великолепна преса за коса Philips HP8372/00! 
 
ЗОРА с решителни стъпки към коренната промяна
 
През 2016 година ЗОРА отбеляза своя 25-ти юбилей. В тази емблематична година фирмата положи основите на коренна промяна на корпоративната си идентичност и визия, отговаряща на потребителския интерес към развитието на технологиите. 
 
Започна пълното обновление на магазините, като оформлението на интериора е насочено към цялостна промяна на вътрешната среда близка и отговаряща на динамиката, с която се развиват технолигиите. Архитектурния проект дава възможност за едновременна видимост и достъпност на отделните стокови зони, за максимално улеснение на клиента.
 
С навлизането в следващия четвърт век на своето развитие, ЗОРА отправя поглед в бъдещето, стартирайки проекта за цялостна промяна, който включва и ново лого и нов слоган „Бъдещето, което създаваме днес“.
 
Подари си здрава и бляскава коса с пресата Philips MoistureProtect HP8372/00! Технологията MoistureProtect измерва влагата в косата 30 пъти в секунда чрез уникален сензор и автоматично адаптира температурата, за да запази косата хидратирана и гладка. Пресата MoistureProtect има дълги и подвижни керамични плочи, които лесно изправят косата без начупване и хвърчащи краища. С йонна грижа, 3 температурни настройки и бързо загряване до 15 секунди, за да постигате резултати като от фризьорски салон с лекота!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *