ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете дамски тениски, маски и книга от филма „Петдесет нюанса по-тъмно“

Период: 03.02.2017 до 10.02.2017 г. включително.

Организаторът на кампанията е „СИНИ ГРАНД – ЕООД” със седалище и адрес на упрваление гр. СОФИЯ, ул. СЪБОРНА 2 ЕТ4

В кампанията участва всяко физическо или юридическо лице, което тагне приятел под обозначения пост като коментар. Постът ще бъдат позициониран на Facebook страницата на кино Cine Grand.

Участниците трябва да бъдат български граждани или постоянно пребиваващи в България физически лица, а юридическите лица трябва да бъдат регистрирани на територията на България и да не са служители на „СИНИ ГРАНД – ЕООД”.

Минималната възраст на физическите лица, които могат да участват в тази кампания е 18 навършени години в деня на началото на кампанията.

Предоставените от участниците данни трябва да бъдат точни, пълни и реални.

За да участва в томболата за наградата, всяко лице трябва да тагне свой приятел под обозначения пост като коментар. Постът ще бъдат позициониран на Facebook страницата на кино Cine Grand.

В периода 03.02.2017 до 10.02.2017 г.,автоматично участват в томболата за наградите.

Чрез участието си в кампанията, участниците изрично се съгласяват да предоставят техните лични данни при получаване на наградата с цел последващи маркетингови активности на „СИНЕ ГРАНД – ЕООД” при условие, че съответният участник е спечелил наградата.

Наградите представляват: дамски тениски, маски и книга от филма „Петдесет нюанса по-тъмно“.

Печелившите ще бъдат обявени на 13.02.2017г.

Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип – томбола. Резултатите от тегленията ще бъдат публикувани на Facebook страницата на Cine Grand.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *