ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 кухненски робота PHILIPS и 10 порцеланови сервиза за хранене

Организатор – „ВК Комерсиал Европродукт” ООД, бул. „Самоковско шосе“ № 2Л, ТЦ „БОИЛА“, София 1138

Участниците в промоцията са длъжни да спазват условията на описаните по-долу правила на събитието, наричани „Официални правила”.
Официалните правила се публикуват преди началото на кампанията и ще бъдат достъпни за целия период на провеждането й на http://www.kikkomanbarilla.bg.

Кампанията се организира и провежда на територията на Република България и важи за всички търговски обекти, в които се продават продукти и на двата бранда Kikkoman и Barilla и в чиито касови бележки изрично се изписват имената на марките закупени продукти.

За магазините от веригата Метро, кампанията е ексклузивна и фактурите не е необходимо да се регистрират. Участниците имат възможност да спечелят 1 от 20 ваучера на стойност 100 лв. за пазаруване в Метро. Печелившите ще бъдат изтеглени на 16.02.2017 и ще бъдат уведомени по телефон или имейл.

Кампанията стартира на 26.01.2017 г. – начална дата за регистриране на касови бележки, участващи в кампанията. Крайна дата за регистриране на касови бележки: 8.02.2017 г. 

В Промоцията имат право да участват всички физически лица над 18 години, живеещи на територията на Република България, с изключение на служителите на „ВК Комерсиал Европродукт” ООД и членове на техните семейства.
Всеки потребител, желаещ да участва в промоцията, следва да закупи поне един продукт с марка Barilla (Барила) и един продукт с марка Kikkoman (Кикоман) eдновременно. За всяка покупка потребителят трябва да въведе КОД и ЧАС от касовата бележка, удостоверяваща покупката на участващите в промоцията продукти на интернет адрес http://www.kikkomanbarilla.bg. Участват всички кодове, регистрирани от 00:01 часа на 26.01.2017 г. до 23:59 часа на 8.02.2017 г.

Заедно с регистрацията на код, участникът следва да попълни във формата за участие своите имена /собствено и фамилно име/, номер на мобилен телефон за връзка, адрес за доставка на подаръка и електронна поща. Тези данни ще бъдат използвани в съответствие със ЗЗЛД за идентифициране на участника при предоставянето на спечелената награда от играта.

За участие в томболата, участникът в промоцията трябва да регистрира най-малко 1 (една) касова бележка. Повторна регистрация на вече регистрирана касова бележка няма да бъде допусната от системата.
При поискване системата изпраща информация за забравена парола на въведената от участника електронна поща.

След въвеждане кода и часа на касовата бележка, участникът веднага получава автоматично потвърждение дали регистрацията е преминала успешно.
Валидни са само касовите бележки от обектите, посочени в т.3.

Всеки участник може да регистрира колкото касови бележки желае.
Печелившите имена се теглят на 15.02.2017г., в присъствието на нотариус, като печелившите се публикуват до три дни след тегленето на сайта http://www.kikkomanbarilla.bg

Със съгласието си да получи наградата, Участникът се съгласява да бъде фотографиран, излъчван, показван и обявяван по всякакъв начин в публичното пространство, в електронни и печатни медии като печеливш в Промоцията, без каквото и да било допълнително заплащане от страна на Организатора на Промоцията.
С включването си в кампанията, участниците дават съгласието си Организаторът или упълномощени от него лица да ги търсят на предоставен от тях телефон за контакт по време и във връзка с Промоцията.

В промоцията участват всички видове паста и сосове с марка Barilla (Барила), както и всички соеви сосове и маринати с марката Kikkoman (Кикоман), които се продават в търговските обекти на територията на РБ.

В рамките на рекламната кампания участниците имат възможност да спечелят една от следните награди:
  • 10 луксозни порцеланови сервиза за хранене (Сервиз за хранене Pierre Cardin Sierra 24 части)
  • 3 кухненски робота – PHILIPS HR7778/00
Общият брой подаръци за целия промоционален период е 13.

Наградите се предоставят на участници, отговарящи на условията на настоящите правила за участие в промоцията.

Участникът е длъжен да пази касовата бележка, на която изрично са изписани марките Barilla и Kikkoman.

Наградите ще бъдат доставяни по куриер, в срок до 30 дни от изтегляне на печелившите и обявяването им на http://www.kikkomanbarilla.bg.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *