ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете диван Галанс

Игрите, провеждани на страницата на „Виденов Груп“ ООД ЕИК:128621398 – Furniture Videnov https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ се организират от притежателя на търговската марка „Мебели Виденов“, наричан по-долу за краткост „Организатор“. Настоящите правила са задължителни за всички участници в игрите. Организаторът си запазва правото едностранно да поправя или изменя Правилата, като предварително обявява поправките или измененията публично във Фейсбук страницата. 

Играта „Зимна селфи олимпиада“ или наричана по-долу за краткост „Играта“ започва на 20.01.2017г. след публикуването на пост във фейсбук страницата на Организатора https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ даващ начало на играта. 

Играта продължава до 30.01.2017г. – 23:59 часа. Всяко участие след това се счита за невалидно.
Обявяване на победителя – 03.02.2017 г.

Право на участие има всяко физическо лице с местонахождение в България. В случай, че печелившият е на възраст до 18 години, ненавършени в деня на спечелване на наградата, тя може да бъдe получена само от законния представител /родител/ на същия.
Право на участие имат всички потребители на Фейсбук, които са с РЕАЛЕН профил и изпълнят коректно условията.

Участниците в играта трябва да изпълнят 3 условия.  
  • Участниците трябва да отидат до един от търговските обекти на Мебели Виденов и да си направят селфи/снимка. На снимката трябва да присъства логото (или част от логото) на Мебели Виденов. Повече информация за локацията на изложбените зали може да се провери тук https://videnov.bg/kontakti
  • Участниците трябва да влязат в страницата на http://selfie.videnov.bg/ с фейсбук профила си.
  • В специално направеното приложение за играта, участниците трябва да качат своята снимка.
Начин за провеждане на играта 

За участие в играта участниците следва да разполагат с активен профил в Интернет сайта www.facebook.com.
Всеки изпълнил правилно условията на играта участва в жребия за спечелване на голямата награда.
Организаторът уведомява печелившия участник в рамките на 3 работни дни чрез отделен пост, коментар под поста-игра, в който участникът са е включил, „тагване“ на съответния участник или коментар под публикуваното от участника съдържание на Фейсбук страницата.
За да получи наградата си, печелившият следва да изпрати своите лични данни – имена, телефон и адрес за доставка под формата на лично съобщение във фейсбук страницата на Организатора в 30 дневен срок.

Награди 
Голямата награда е ъглов диван Галанс в цвят бежов и кафява кожа. Наградата се печели от участника, който се е регистрирал в приложението към играта, качил е своята снимка, направена пред или в един от търговските обекти на Мебели Виденов, в която се вижда и логото на обекта и е изтеглен чрез жребий. 
Наградата е само и единствено в цвета, който е описан в правилата.
Печелившият участник ще бъде обявен на https://www.facebook.com/MebeliVidenov/ и ще бъде уведомен от Организатора.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *