ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 3 кошници със сирена Жоси

Продължителност на Играта. Играта НЕ е обвързана с покупка на продукт. Стартира на 20-ти януари (петък) и ще завърши на 3-ти март (петък). Срокът на играта може да бъде съкратен или удължен, спрямо предварително обявената крайна дата с решение на Организатора, като това трябва да бъде публикувано във фен страницата на ЖоСи във Facebook.

Организатор на играта и официални правила. Онлайн играта „От любов към сиренето“, за кратко по-долу наречена Играта, се организира от ЖоСи ООД.

Описание на наградите. За тази игра са определени следните награди: 3 бр. кошници от ЖоСи. Всяка кошница съдържа селекция ЖоСи сирена.
Механизъм на Играта. За спечелване на наградите е необходимо участниците да отговорят на въпроси, зададени в постове на стената на страницата на ЖоСи във Facebook като коментар под съответните постове. В рамките на играта ще бъдат публикувани 12 въпроса. Всеки отговор, даден до 12:00 часа на 3-ти март, се счита за отделно участие. Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип.

Процедура по получаване на наградите. Имената на печелившите ще бъдат обявени на страницата на ЖоСи след 20:00 часа на 3-ти март. Печелившите трябва да се свържат с организаторите на info@josi.bg или на лични съобщения на страницата на ЖоСи до 15-ти март. Избраните победители ще получат наградата на посочения от тях адрес, а имената им ще бъдат публикувани на страницата на ЖоСи във Facebook.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *