ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете смартфон iPhone 7 и още награди

Участвай в ИГРАТА на „Захарен комбинат Пловдив” АД „Фурми хапни, айфон вземи” и спечели айфон 7 и страхотни награди всяка седмица!
Фурмите, сладкият и здравословен дар на Ориента, са удивителен плод, известен от древни времена с лечебните си качества. Едни от най-здравословните плодове, отглеждани от човека, и сега заемат важно място в храната на много страни по света благодарение на превъзходния си вкус и уникалните хранителни качества. Смята се, че плодовете на финиковите палми дават сила, издръжливост, удължават продължителността на живота, усилват мъжката потенция.
Така че яжте фурми, не боледувайте и се радвайте на сладкия живот! Сега вече знаете и в голямото многообразие на пазара каква опаковка да изберете – достатъчно добра, която съхранява екзотичния плод – фурмите Queen`s Diamond! Те са от Иран, те са прясно набрани, те са пакетирани на място, което гарантира качеството им. И се предлагат на добра цена, по джоба на всеки българин.
В периода 16.01.2017 година – 01.03.2017 година, купи пакет фурми Queen`s Diamond на „Захарен комбинат Пловдив”, направи си маниашко селфи и спечели айфон 7.
Участвай и в седмичните томболи с награди!
Условия на играта! Следвай стъпките!
1.       Направете покупка на пакет фурми на „Захарен комбинат Пловдив”  от магазинната мрежа. Снимайте пакета или си направете селфи с него.
2.       Споделете снимката във Facebook страницата на Сладко детство заедно със своите три имена:
Всеки понеделник след старта на играта ще бъде правено теглене на участниците, изпратили снимки на пакети с фурми или маниашки селфита. Изтегленият ще получава атрактивна седмична награда. Каква ще бъде тя, ще разбирате в началото на всяка седмица.
4. Специална игра: Тези от вас, които направят маниашко селфи, ще участват в тегленето за специалната награда на „Захарен комбинат Пловдив” АД за креативност – чисто нов айфон 7.
Бъдете креативни, снимайте се на фона на любимите си места, намигнете, изплезете се или просто се усмихнете. Не забравяйте да споделите крайния резултат във Фейсбук страницата ни Сладко детство, а трите имена, град, имейл адрес или телефон за връзка – изпратете на лично съобщение!
Процедура за получаване на наградите
Името на спечелилия за креативност ще бъде обявено на 1 март 2017 година, когато ще бъде изтеглен жребий с имената на всички участници, направили маниашки селфита в периода 16.01.2017 година – 28.02.2017 година. Така Баба Марта ще донесе айфон 7 на най-големия фен на здравословните фурми.
Името на късметлията ще бъде публикувано в новинарския сайт TrafficNews.bg вечерта на 1 март 2017 година, както и във Фейсбук страницата „Сладко детство”.
Лица под 18 години ще получат спечелените от тях награди в присъствието на техен законен представител – родител или настойник.
Официалните правила на играта ще бъдат достъпни на официалната страница на играта във Фейсбук – страницата Сладко детство, за периода 16.01.2017 година -01.03.2017 година.  Повече информация може да получите и на телефон 0700 10 248.
*Допълнително пояснение: Седмичните победители ще бъдат обявявани всеки понеделник след 19 часа във Фейсбук страницата „Сладко детство” и в новинарския портал TrafficNews.bg
Подсладете се с нещо натурално и здравословно, без добавена захар!

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *