ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 професионални комплекта 4in1 на ebelin


Играта „4in1 с Ebelin“ („Играта“) се организира и провежда от Смарт СМ ООД и „дм България“ ЕООД.

Официалните правила на Играта са изготвени и публично оповестени в съответствие с изискванията на приложимия български закон. Официалните правила са публикувани на www.facebook.com/dmBulgaria, където са достъпни през целия период на Играта по начин, който позволява тяхното съхраняване и възпроизвеждане („Официални правила“).

Играта се провежда на територията на Република България.

Играта започва на 19 януари 2017 г. и ще продължи до 23:59 на 22 януари 2017 г. включително („Период на Играта“). 

Всеки потребител в социалната мрежа Фейсбук има правото да участва в Играта.

На 19.01.2017 г. на Facebook страницата на dm България ще бъде публикуван пост, приканващ потребителите да дадат отговор на въпроса: „Кои от изброените характеристики са отличителни за професионалния комплект 4 в 1 на Ebelin?“

Всички участници, дали правилен отговор в коментар под поста, ще участват в теглене на случаен принцип за следните награди – Общо 10 професионални комплекта 4in1 на Ebelin.

 Никакви други действия няма да бъдат считани за заявка за участие. Коментари, съдържащи нецензурно или обидно съдържание, или обидни квалификации на расова, етническа, сексуална или друга принадлежност ще бъдат изтрити, а съответните участници – дисквалифицирани.

След изтичане на периода на провеждане на играта, чрез теглене на случаен принцип посредством уеб базиран софтуер, от всички участвали ще бъдат изтеглени десет участници, които ще спечелят награда. Наградата е: професионалeн комплект 4in1 на Ebelin.

Победителите ще бъдат изтеглени на 24.01.2017 г. и имената им ще бъдат обявени на Facebook страницата на dm като публикация на стената и като коментар под поста на играта.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *