ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете награди от Верея

Играта се организира на „Стената“ (“Timeline”) на Верея във Facebook: https://www.facebook.com/Vereia

На 17.01.2017 г. на стената ще бъде публикувана снимка с текст към нея “ Успя ли да хванеш кравичката? Покажи ни със скрийншот в коментар и участвай за страхотни награди от Верея! ”. За да се включи участник в Играта, той трябва да отговори с коментар под формата на скрийншот на успешно изпълнено условие.

След изтичане на крайния срок на играта (23:59 часа на 19.01.2017 г.), чрез жребий на случаен принцип се изтеглят имената на общо трима участници, които печелят награда.

Наградният фонд за целия период на Играта включва три чаши Верея.

Профилите на печелившите участници ще бъдат обявени на стената на Facebook страницата на Верея нa 20.01.2017 г. За да получат наградите си, те трябва да изпратят трите си имена чрез лично съобщение в страницата.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 45 работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. Наградата може да бъде получена само от законен представител на спечелилия. Допуска се наградата да бъде получена на посочения адрес от лице, различно от печелившия участник, ако получателят удостовери писмено, че е получил наградата от името на печелившия.

Наградите се доставят на един и същи адрес само веднъж. При отсъствие на печелившите участници, ще бъде оставена бележка с адрес на най-близкия клон на куриерската служба, откъдето може да бъде получена наградата.

Награди, непотърсени в 20-дневен срок след края на Играта, ще бъдат раздадени на случаен принцип, чрез томбола, между останалите участници.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *