ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете бутилка My bottle


След като се включите в играта, вие се съгласявате с официалните правила на MyBottle.bg.
В играта могат да участва всеки с исключение на служители на MyBottle.bg (“Спонсорът“).
Не е нужна покупка, за да се включите в играта. Ако закупите продукт от MyBottle.bg по време на играта, няма да увеличите шансовите ви за победа.
За да се включите следвайте всички инструкции, показани на страницата на играта. Може да спечелите допълнителни билети за играта, като изпратите вашия уникален линк на приятели. Приятел трябва да се включи в играта, за да получите допълнителни билетчета.
Всички участници трябва да се включат преди January 25, 11:45PM EET (“Край на играта“).
Стойността на наградите в тази игра е 12 лв.. Ако победителя не е способен да получи наградата друг такъв ще бъде изтеглен в рамките на 7 дни.
Шансът да спечелите зависи от броя на билетите, които имате. Не забравяйте, колкото повече приятели поканите толкова повече се увеличава вашия шанс да спечелите.
Победителя ще бъде изтеглен на случаен принцип. Тегленето ще бъде направено на January 26, 10:00AM EET от представител на MyBottle.bg. Победителя ще бъде уведомен по email. Победителя е длъжен да се свърже с нас в рамките на 7 дни след като бъде изпратен уведомителния email, в противен случай ще бъде изтеглен друг победител.
Наградите не могат да бъдат обърнати в паричната им равностойност.
Всеки включил се в играта се съгласява да бъде използвано неговото име публично, в случай че е победител.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *