ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете екскурзия в Дубай за 6 човека и още чудесни награди

Чудиш ли се все още какво да правиш по време на дългата мразовита зима? Дали да отидеш на ски или просто да си седиш вкъщи? А защо пък да не избягаш някъде на топло… за без пари! Сега имаш невероятната възможност за 25 лева да се забавляваш с приятели и да си починеш в Дубай за цяла седмица! 
Звучи прекалено хубаво, за да е истина, но в „Кристалният череп“ изпълняваме коледни желания! Само навий още 5 човека и с общи усилия се пробвайте да се измъкнете от една от най-добрите български стаи за бягство! Ще бъдете пренесени в света на Индиана Джоунс чрез спиращ дъха декор и оригинален реквизит от култовата поредица! Решете всички загадки колкото се може по-бързо и ако никой друг не е бил по-добър от вас, се гответе да стягате куфарите! Ако пък сте петима, то топлината пак може да стигне до всеки един от вас – този път под формата на безплатна климатизация на вашите домове! Завидни награди има и за по-малките отбори също! Подарете си този уникален шанс и елате да се състезавате с времето! Очакваме ви! 
7 дневна почивка до Дубай, с поет транспорт, настаняване в хотел Crowne Plaza и безброй незабравими изживявания. Като кулминацията на почивката ще бъде посещението на най-добрата стая HintHunt Dubai. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Moderato Tours
За  всеки участник има ваучер на стойност 500 лв. за климатизация на дома, с безплатен монтаж. Тази награда е благодарение на нашите спонсори от Topsystem.
Ваучер за безплатно посещение в ТОП стаите на София „Cosmos“ от Escapereality.bg; „Древен Египет“, „Хакера“ и „Пиратско Пътешествие“ на Offline Entertainment; Тайната на Криптос от Myst Entertainment; Портал  и Тайните на професор Линд от Questomania;
Ваучери за безплатни игри на стойност 150 лв. в Билярд клуб STIX.
 1. Кой може да участва?
 Всички лица, навършили 18 години, а за лица под 18 години трябва да има пълнолетен придружител в отбора!
 2. Кой НЕ може да участва?
Лица, които вече са играли стаята „Кристалният Череп“. При установяването на участие на лице, което е минало през стаята, отборът се дисквалифицира.
 3. Как мога да участвам?
Първо съберете приятели, колеги, семейство или познати в отбор от 2 до 6 играчи.
След това резервирайте час през резервационната форма на нашия интернет сайт, по имейл или по телефон.
И накрая изиграйте Стаята за бягство „Кристалният Череп“ на Escapeway в периода на турнира!
 4. Как печеля награда?
При най-добро време от всички отбори, които са преминали по време на игровия период, печелите наградата за съответната бройка участници в отбор.
 5. Жокерите имат ли  значение?
ДА, в рамките на турнира всеки жокер носи 2 минути наказателно време, което се прибавя към крайното време при приключване на играта!
 6. Какво става при еднакво време на един или повече отбори с най-добър резултат.
В такъв случай отборите ще проведат фаза на „Златен гол“. Предварително всеки отбор ще попълни анкета относно това, в кои стаи за бягство е бил. Установява се стаята за бягство, през която нито един отбор не е минал и се изиграва. Отборът с най-добро време от тази стая печели наградата.
Разходите по допълнителната игра се поемат от организаторите на събитието.
В случай, че отборите не могат да посочат обща стая за бягство, която не са посещавали, организаторите на събитието си запазват правото да изберат коя да бъде тази стая.
При наличие на участник или отбор, който е излъгал за изиграните до момента стаи за бягство, този отбор бива незабавно дисквалифициран.
Фазата на „Златен гол“ трябва да бъде осъществена не по-късно от седем календарни дни след приключване на турнира!   
 7. Кога стартира и приключва турнирът?
Турнирът „Бягство към Дубай“, стартира от 10.12.2016г. /включително/ и приключва на 01.03.2017г. /включително/. Всички участници, които искат да спечелят някоя от наградите трябва, да са играли стаята за бягство „Кристалният Череп“, в този период. Отборите и времената извън този период не участват в турнира! 
 8. Кога ще разбера дали печеля?
Победителите ще бъдат обявени до 7 календарни дни след приключване на турнира или не по-късно от 08.03.2017г.
 9. Къде мога да разбера дали печеля?
Всички победители ще бъдат обявени на интернет страницата ни /www.escapeway.bg/ в секция „Турнир“, в подсекция „Победители“, както и на фейсбук страницата ни www.facebook.com/escapeway.bg

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *