ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете епилатор Braun Silk-epil 7 и тример Braun BT

Спечели подарък „за нея“ и „за него“! По случай празниците, Braun и Mint Stories by Zvezdelina Tsolova, решихa да зарадват дамите с епилатор „Silk-epil 7“ и тример за брада „Beard Trimmer“ за господата. За целта просто харесайте снимката, споделете я и отговорете на въпроса ни:

Кой от двата подаръка искате да спечелите? 

Печелившите ще бъдат изтеглени на 06.01.2017 в 18:00 на случаен принцип.

*Braun Silk-epil 7-521 Wet Dry – Предназначен за употреба върху суха или мокра кожа, епилаторът премахва дори най-късите и фини косъмчета с помощта на 40 пинсети с „Close Grip“ технология за най-нежната и прецизна епилация от Braun. Включва още масажиращи ролки за успокояващ ефект, лампичка за по-добра видимост „Smart Light“ и четка за почистване на лице Olay.
*Тример за брада Braun BT 5070 – Стилизиращите продукти за мъже на Braun позволяват оформяне на контури, тримване на носа и ушите и подстригване на косата с доживотна острота на ножчетата. 
Специално направена и оформена платка обединява всички режещи елементи близки един до друг за максимален контакт. Уредът има функция бързо зареждане (5 минути) и 2 допълнителни приставки (от 1 до 32 мм). 4 пъти по-прецизен в сравнение с предишните модели на Braun, тримерът BT 5070 хваща косъмчета от 0,5 мм.


Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ