ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете 10 кошници с продукти на Nova Brasilia и чаша


Организатор на Промоцията е Якобс Дау Егбeртс БГ ЕООД

УЧАСТИЕТО В ПРОМОЦИЯТА Е БЕЗПЛАТНО И НЕ Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА

Участвайки в тази Промоция, участниците приемат да се ангажират с тези Официални Правила и задължително да спазват техните условия.

Играта се организира и провежда в периода между 21.12.2016 г. до 30.12.2016 г. само на територията на Република България.

Механизъм:
1. Играта се организира на „стената“ (“Timeline”) на Nova Brasilia във Facebook – https://www.facebook.com/novabrasil…
2. За да се включат в играта и да вземат участие в жребия, участниците трябва да публикуват снимка, на която споделят чаша кафе със своя съсед като коментар под поста на активацията. Всички участници, включили се в „Нека бъдем по-добри един към друг“ ще участват в томбола за една от предвидените награди. Забранено е снимката да съдържа вулгаризми, нецензурни квалификации и образи, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адресна конкретни лица или групи, и други. Регистрации на такива снимки ще бъдат автоматично дисквалифицирани от Играта.
3. Организаторът запазва правото си да дисквалифицира и всяка регистрация, която според него не отговаря на условията на Играта по своя преценка, без да дължи обяснение за това.
4. Забранено е използването на всякакви методи, които по един или друг начин добавят регистрации „автоматично“ вместо Участниците. Всеки Участник, който се опита да наруши правилата на активността, ще бъде автоматично дисквалифициран от Организатора.
Нарушение изрично включва действия за:
a) получаване на повече от една регистрация от едно лице и от един профил във Facebook;
b) използване на повече от един Facebook профил от едно и също лице за участие в активността;
в) използването на техники/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в активността;
c) всяко друго действие, което променя механизма за участие в активността или увеличава шансовете за печалба на някой участник извън описания механизъм в настоящите Правила. Решението за дисквалификация е изцяло на Организаторa, като Организаторът не дължи обяснение за начините на определяне на опит или нарушение на правилата на активността.
5. С участието си в Играта и публикуване на снимка, както е посочено по-горе, участниците дават изричното си доброволно съгласие, снимката да бъде публикувана на „стената“ на Nova Brasilia във Фейсбук.
Награди:
1. По време на Промоцията, ще бъдат дадени 10 (десет) награди, спечелени на лотариен принцип, след края на Промоцията:
10 броя кошници с продукти на Nova Brasilia + чаша
2. Наградите в Промоцията ще бъдат изтеглени на случаен принцип в рамките на 10 (десет) работни дни след края на Промоцията. Имената на печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола като те ще трябва да проследят това и следват стъпките за получаване на наградата си от Nova Brasilia. Tе ще трябва да изпратят трите си имена, адрес за доставка и телефон,като лично съобщение в страницата, в срок от 10 работни дни, за да потвърдят адреса си за доставка. Ако спечелилите не потвърдят в този срок, губят право да получат наградата си.
3. Наградите ще бъдат доставяни до печелившите участници на посочен от тях адрес безплатно чрез куриер до 45 работни дни от получаването на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *