ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете спа почивка за двама и 10 комплекта Vichy

”Зимна бранд кампания VICHY Drops of Magic”
1 ноември 2016 г., 00:00 часа – 31 декември 2016 г., 23:59 часа
Организаторът на Промоционалната кампания  ”Зимна бранд кампания VICHY Drops of Magic” 
 Кампанията се организира и провежда на територията на Република България съгласно разпоредбите на настоящите ПРАВИЛА.
Кампанията ще се проведе в периода 1 ноември 2016 г., 00:00 часа – 31 декември 2016 г., 23:59 часа.
Кампанията е насочена към всички физически лица с постоянно местожителство или местопребиваване в Република България, които са навършили 18-годишна възраст до датата на стартиране на Кампанията.
 В тази Кампания не могат да участват:
      a) Представители (служители, но не само) на Организатора;
      b) Представители (служители, но не само) на обслужващата агенция;
      c) Членове на семействата на лицата, посчени в т. a. и b. (деца, родители, съпруг/съпруга, брат/сестра);
      d) Лица, които нямат навършени 18 г. към началната дата на Кампанията.
За да участва в Кампанията, всеки потребител трябва да премине през следните стъпки:
Да закупи едно от Специалните предложения в колекционерска кутия на Vichy, които съдържат 1 крем за лице, 50 мл. за нормална до смесена кожа или за суха кожа от една от следните гами: Aqualia Thermal, Idealia, Liftactiv, Neovadiol + Purete Thermale Мицеларен почистващ лосион, 100 мл. от аптечната мрежа, в която се предлагат продукти на марката.
Да се запознае със съдържанието на информационните стикери, залепени както върху опаковката, така и в самата кутия, в които са описани подробности относно Кампанията.
Да посети страницата на Кампанията, на адрес www.dropsofmagic.vichy.bg , където да попълни формата за регистрация със следните данни:
  • (*) Пол: M / Ж
  • (*) Име
  • (*) Фамилия
  • (*) Дата на раждане
  • (*) Имейл адрес
  • (*) Мобилен телефон
  • (*) Вид закупена кутия, където трябва да избере един от четирите възможни отговора – Aqualia Thermal, Idealia, Liftactiv или Neovadiol
  • (*) Отбелязване на полето: „Прочетох и приемам общите условия на Кампанията“
  • Съгласие за получаване на бюлетина с новини на Vichy
Полетата, отбелязани със знака „* “, се попълват задължително. Данните, които се попълват във формата за регистрация, трябва да бъдат точни и пълни.
С попълването на формата, участниците се съгласяват да им бъде проведено кратко телефонно интервю в удобно за тях време, в което ще им бъдат зададени въпроси, свързани със закупените промоционални продукти. 4.3. Попълването на формата за регистрация може да се извърши само в периода 1 ноември 2016 г., 00:00 часа – 31 декември 2016 г., 23:59 часа.
Участниците, попълнили валидни данни на страницата и взели участие в телефонната анкета, автоматично се включват в томбола за една от следните награди:
       a) 10 комплекта ритуал грижа за кожата за двама от Vichy, всеки от които включва почистващ продукт, серум и фон дьо тен;
       b) СПА изживяване за двама в България; 
Наградите ще бъдат изтеглени чрез жребий, съгласно регламента на кампанията, който е достъпен за всички участници на сайта http://dropsofmagic.vichy.bg/ , в раздел „Регламент“. 
Томболата ще се извършва от представители на Организатора.
Томболата ще се проведе в присъствието на нотариус на 13.01.2017 г. и в нея ще бъдат включени всички участници, попълнили коректно формата за регистрация в Кампанията, съгласно изискванията на настоящите Официални правила, с които е проведена анкета по телефона.  
Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, имейл адрес и номер на мобилен телефон, може да участва в кампанията веднъж, по време на цялата кампания. Участниците нямат право да се регистрират в промоцията, използвайки повече телефонни номера или имейл адреси. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в промоцията на участника, който се е регистрирал с повече имейл адреси и телефони.
Организаторът не е отговорен за непристигнали регистрации, включително, но не само, за проблеми от техническо естество или технически проблеми, независещи от волята на Организатора, загуби, закъснения или всякакви други проблеми при регистрацията в Кампанията, причинени от Интернет доставчика или Интернет връзката на лицето, което желае да се регистрира в Кампанията.
Организаторът се освобождава от всякакви задължения към участниците, с изключение на задължението по изпращане на наградите към печелившите, породени от тези правила.
След края на Кампанията ще бъде проведена томбола, в която ще бъдат изтеглени 11 (единадесет) печеливши участници, които ще получат:
     a) 10 комплекта ритуал грижа за кожата за двама от Vichy, всеки от които включва 2 бр. Почистващо мляко Purete Thermale 3 в 1, 200ml, 2 бр. Aqualia Thermal Серум, 30ml и 2 бр. Teint Ideal Fluid фон дьо тен флуид, 30ml.
     b) СПА изживяване за двама в България.
Стойността на всяка награда ритуал грижа за кожата за двама е 225лв с ДДС.
Стойността на наградата спа изживяване за двама е максимум 300лв. с ДДС, като могат да се комбинират различни процедури до тази стойност, в зависимост от избрания СПА център, от който Организаторът ще закупи услугата.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *