ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете Нутрибулет, 10 тигана Delimano, 20 рендета и още 30 книги


Организатор на играта „Дай енергия на Дядо Коледа с Нутрибулет” („Играта“) е „Студио Модерна – България” ЕООД, ЕИК: 121009078, със седалище и адрес на управление гр. София, 1404, бул. „България” 81-В, представлявано от Управителя Стойчо Тилев.

Играта ще се проведе в периода от 23.11.2016г. – 22.12.2016 г., включително.

В Играта могат да участват всички пълнолетни и дееспособни физически лица, които имат постоянен адрес в Република България. Лица, които са директно свързани с организирането и/или изпълнението на Играта, членовете на семействата им, както и техни роднини по права линия, нямат право да участват в Играта. Служители на „Студио Модерна – България” ЕООД също нямат право да участват в Играта.
Общо 61 бр. награди, както следва:
1. 1 бр. Нутрибулет RX;                                 
2. 10 бр. тиган АЛЕГРА;
3. 20 бр. спираловидно ренде БРАВА;
4. 30 бр. книга „Нутрибулет – 101 рецепти за здраве и щастлив живот“.

Участието в Играта НЕ е обвързано с покупка!

За да участва в Играта Участникът трябва да:
6.1. Отговаря на условията за участие в Играта по горната т. 4. и да притежава валиден email адрес;
6.2. Да посети уеб страницата на Играта на адрес: : christmas.delimano.bg;
6.3. Да натисне бутон „Играй“;
6.4. Да направи виртуална Нутрибомба на Дядо Коледа, като трябва да подбере плодове, чиято обща енергия е поне 60% от общо 100%, които може да даде Нутрибомбата.

С изпълнението на горните условия всеки Участник може да спечели една от наградите по горната т. 5, разпределени между всички Участниците на случаен принцип.
Печелившите Участници ще бъдат обявени най-късно до 24 часа след датата на изтеглянето им на специалният раздел „Печеливши“ в Играта на следния интернет адрес christmas.delimano.bg, както и на фен страницата на Делимано във Фейсбук на адрес: www.facebook.com/Delimano, и/или на официалния сайт на Делимано за България на адрес: www.delimano.bg. Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на тяхното име и email адрес, без индикация за домейна на електронната поща (например: ime@…).

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *