ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете своят мечтан подарък

 
Кампанията стартира на 28.11.2016 г. и приключва на 22.12.2016 г., като на 23.12.2016 г. на томболен принцип ще бъде избран един печеливш. 

Кампанията ще бъде проведена съгласно определените в настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ правила (наричани по-долу ОБЩИТЕ УСЛОВИЯ) и дати.

Организатор на кампанията е Финтех Сървисиз ЕАД, с ЕИК 200661612, наричан по-долу ОРГАНИЗАТОРЪТ.

ОРГАНИЗАТОРЪТ осигурява 1 награда за един участник, който се тегли на томболен принцип веднъж в края на кампанията. Печелившият ще получи наградата, която е избрал от падащото меню, с което заявява участието си кампанията. Точният вид/марка/модел на наградата се определя от съответния печеливш и е на стойност до 1000 лв.

Всеки участник избира една от наградите от списъка, който вижда при регистрация на сайта на ОРГАНИЗАТОРА. 

Награди: 
 Смарт телефон 
 Лаптоп 
 Телевизор 
 Пералня 
 Хладилник 
 Климатик 

Наградата може да се получави в офис на Кеш Кредит след представяне на документ за самоличност.  

Механика на провеждане на кампанията 
– За участие в кампанията не е необходима покупка на някои от продуктите на Кеш Кредит – Кредит тип Кредитна линия или Кеш на ден. 
– Регистрацията се извършва чрез попълване на регистрационна форма с личните данни, отбелязани със звездичка: име, фамилия, валиден имейл, телефон. Всеки участник се съгласява с Правилата за участие, както и натиска бутона „Участвам“. 
– Всеки участник избира от списък за каква награда участва. 
– Всеки Участник може да се регистрира за участие само един път в рамките на Кампанията. 
– Всеки регистрирал се в периода на кампанията, може да спечели наградата, която е избрал. 
– Печелившите участници се определят на лотариен принцип, чрез томбола в присъствието на комисия. Това се случва с помощта на сайт за генериране на случайни числа. 

. На 23.12.2016 г. включително, в присъствието на комисия ще се изтегли победителя на лотариен принцип, чрез томбола. Печелившият участник в Коледната кампанията „Спечели мечтания Коледен подарък“ ще получи наградата, избрана от него по време на регистрацията. 

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *