ИГРАЙТЕ И СПЕЧЕЛЕТЕ

Спечелете уред за бавно готвене Russell Hobbs Cook@Home

Тези „Общи условия за участие и информация защита на личните данни” се отнасят за участието в конкурс организиран от „Спектрум Брандс България” ЕООД, по-нататък в текста наричан „Russell Hobbs” на facebook страницата на www.facebook.com/RussellHobbsBG в периода от 01.12.2016 г., когато ще бъде анонсиран конкурса, до 23:59 часа източноевропейско зимно часово време на 18.12.2016 г.

Право на участие от свое име имат всички правоспособни физически лица на възраст над 18 години, законно пребиваващи на територията на Република България.

Наградата е 1 бр. уред за бавно готвене Russell Hobbs Cook@Home.

Печелившият ще бъде изтеглен на томболен принцип от служител на „Грей България” ЕООД на 19.12.2016 г., а името му ще бъде публикувано на facebook страницата на Russell Hobbs на адрес www.facebook.com/RussellHobbsBG.

Печелившият ще бъде уведомен, че печели посредством лично съобщение във facebook на 19.12.2016 г. Организаторът ще изиска от печелившия да предостави три имена, точен адрес за доставка на наградата и телефон за контакти. Печелившият ще разполага с 10 работни дни, за да предостави тези данни. Наградата ще бъде доставена не по-късно от 30 работни дни след изпращане на данните от страна на печелившия.

Имате въпрос или желаете да споделите своето мнение:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ПОТЪРСИ ЖЕЛАНИТЕ ДУМИ